Nokia N9'da Firefox OS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'da Firefox OS
[video=youtube;jdXfStB2dQ0]http://www.youtube.com/watch?v=jdXfStB2dQ0&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Cihanî Sultan ve Amaru Shady

fLuke!

fLuke!

Üye
Yok artık

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Güzel paylaşım.

Matador03

Matador03

Üye
o değil de neden ters ekranda çalışıyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Cut The Rope neden kasmış acaba.N9 kullanıcılarına hayırlı olsun 1 sistem daha geldi.Jolla'dan gelecek MeeGo'lu telefonlar güzel olursa bende geçmeyi düşünebilirim telefonu açarken MeeGo mu Android mi Firefox OS mu diye sorması bile yeter :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

moniacful

Üye
Arkadas n9 neden alinirki o paraya nexus ,s2 filan al tepe tepe kullan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadas n9 neden alinirki o paraya nexus ,s2 filan al tepe tepe kullan

Al işte sana ne anlatsak boş.İnsanların telefondan değişik beklentileri olabilir.Sana S2 uygun diye bir başkasına da uygun olmak zorunda değil.Sen telefonu oyun için kullanıyor olabilirsin ama bilki N9 alan bir kişi çok daha farklı amaçlar için kullanıyordur.Sen telefonuna 3 işletim sistemi kurabiliyor musun peki ?

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Matador03

Matador03

Üye
N9 farklı deneyim için birebir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

moniacful

Üye
N9 farkli deneyom mi ?? N9un s2 den nexustan ne gibi bir ustunlugu var???

Matador03

Matador03

Üye
Heralde jb arayuzunu gormedin nexusa geldi s2 ye gelmesi yakindir.acik ara en iyisi oldu aryuzlerin

20'ye yakın video izledim herşeyden bilgim var merak etme :oke: Arayüzde öyle bir değişiklik yok sadece hızlandı :oke:

moniacful

Üye

20'ye yakın video izledim herşeyden bilgim var merak etme :oke: Arayüzde öyle bir değişiklik yok sadece hızlandı :oke:

Ne degismesini bekliyodun? Android telefonlarin tek sorunu optimizasyon ve arayuz hiziydi ve oda halloldu .sen ikonlardan mi bahsediyosun?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Firefox OS?İkonlar iğrençmiş ya.)):

Lenneth

Üye
HTC nin telefonlarinin bootloader kilidi olmuyor genelde, o kadar saglam donanimi olan telefonlar yerine niye n9 a yuklemisler sasirdim

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Cut The Rope neden kasmış acaba :ehe

çünkü bu bir geliştirici sürümü bir sürü hata ve bug'la dolu. html5 scripti üzerinde tam donanım hızlandırma olmayabilir bu da kasmasına neden olur.

- - - Eklendi - - -

HTC nin telefonlarinin bootloader kilidi olmuyor genelde, o kadar saglam donanimi olan telefonlar yerine niye n9 a yuklemisler sasirdim

demek ki her htc telefona olmuyor. her geliştirici de donanım hastası değil.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt