808 Prewiew Avea da ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
fm transmıtter , nokıa harıc hangı cıhazda var kardess ....................? 5 para etmez dedıgınız cıhazın wi-fi si bile ıphone 4s den daha kuvvetlı cekıyor . . bırtek kamera degıl .. adam 512 mb ram ıle tek cekırdeklı bır cıhaza . 16 gb hafıza,41 mp sensorlu kamera , Open GL 2.0 destekli 3D hızlandırıcı ve Gürültü engelleyici mikrofon,HDMI , NFC, DLNA destegı atmış .adamlar daha ne yapsın .. nokıa n97 de bıle kıytırık bı ıslemcısı oldugu halde 32 gb entegre hafıza atan bı fırma . bana androıd yada baska bır ısletım sıstemınde . bu 808 ın donanım ozellıklerıne karsıt bı cıhaz gostersene ???. .

Bu yoruma katılıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
fm transmıtter , nokıa harıc hangı cıhazda var kardess ....................? 5 para etmez dedıgınız cıhazın wi-fi si bile ıphone 4s den daha kuvvetlı cekıyor . . bırtek kamera degıl .. adam 512 mb ram ıle tek cekırdeklı bır cıhaza . 16 gb hafıza,41 mp sensorlu kamera , Open GL 2.0 destekli 3D hızlandırıcı ve Gürültü engelleyici mikrofon,HDMI , NFC, DLNA destegı atmış .adamlar daha ne yapsın .. nokıa n97 de bıle kıytırık bı ıslemcısı oldugu halde 32 gb entegre hafıza atan bı fırma . bana androıd yada baska bır ısletım sıstemınde . bu 808 ın donanım ozellıklerıne karsıt bı cıhaz gostersene ???. .

O dediklerin cpu ve ramsiz hiç bir işe yaramaz. Android fanlığı yapmıyorum. Önceden N8 kullandım ve gördüm.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
pRime.

pRime.

Üye
tamam robot sever arkadaslar. siz kazandiniz yarin gidip bir android cihazi aliyorum.

man20

man20

Üye

O dediklerin cpu ve ramsiz hiç bir işe yaramaz. Android fanlığı yapmıyorum. Önceden N8 kullandım ve gördüm.
tatlım hiç bi telefon cpu'suz ve ramsiz bi işe yaramaz. bunu yazmandaki mantığı anlayamadım.

TheMadness

TheMadness

Üye
tatlım hiç bi telefon cpu'suz ve ramsiz bi işe yaramaz. bunu yazmandaki mantığı anlayamadım.

41mp kameraya diyorum işleme hızı düşer. OpenGl zaten bir işe yaramıyor kırpılmış grafiklerle. Ayrıca tarayıcıda takılmalar var.

adanalı1

adanalı1

Üye

mantık benım anladıgım kadarıyla nokıanın dusmuslugu .. :S

taş olsun.nokıa olsun kardesım.onu bunu bılmem . bu yanı .

cortex47

cortex47

Üye
bence de pahalı. ayrıca taksitler 74'ten başlamıyor. tarifeye ek fiyat o. en az bir o kadar da tarife fiyatı var yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt