şu resime bi bakar mısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
şu resime bi bakar mısınız
arkadaşlar elimde bi c6-01 var iç ekranın kırılmasından dolayı servise vermiştim yan tarafındada biraz açık vardı tabiki düşmeden dolayı servisten aldım yan taraf hala açık ben bu açığı nasıl kapatırım yani servise tekrar vercem sizce ne kadara yaparlar ve ne yaparlar dış kabını mı değiştirirler

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
büyük bir ihtimalle kasayı değiştirirler kardesim ama ne kadara yaparlar bilmem:)

- - - Eklendi - - -

burada 12 dolar olduğunu söylüyor:)
http://ticaretimiz.com/p295259-nokia-c6-01-orijinal-kasa.html

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
büyük bir ihtimalle kasayı değiştirirler kardesim ama ne kadara yaparlar bilmem:)

- - - Eklendi - - -

burada 12 dolar olduğunu söylüyor:)
:hmmm: uygun bi vakitte oraya gideyim ya da servise verecem 30 tl ye yapar mı acaba servis

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Çoğu yerde orjinal kasa 20TL. Serviste 10TL kazık olsa bide işçilik parası etti 35TL düzhesap :D

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
valla kazık :D ama yaptırcm ekrana toz kaçıyo

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
bence ilk önce çevrede bir telefoncu varsa ona göster. Belki vardır daha ucuza orjinal kasa. Olmazsa servise götürürsün:)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben nokianın servisinden hiç memnun değilim, telefonu sağlam geri vermiyorlar. Bu nedenle öyle diyorum ve servisten çok daha iyi telefoncular var. Sen bilirsin tabi...:)

m542tf

m542tf

Üye
en iyisi servis

catdog136

catdog136

Üye
ben nokianın servisinden hiç memnun değilim, telefonu sağlam geri vermiyorlar. Bu nedenle öyle diyorum ve servisten çok daha iyi telefoncular var. Sen bilirsin tabi...:)

ben telefonu yan kasada çizikler var diye gönderdim, ekranı, tüm kasayı, kamerayı değiştirip geri verdiler. Bu servis mi kötü?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

ben telefonu yan kasada çizikler var diye gönderdim, ekranı, tüm kasayı, kamerayı değiştirip geri verdiler. Bu servis mi kötü?

1. Kamerayı ve ekranı kesinlikle değiştirmezler
2. Yanındaki çizikler için tüm kasayı değiştirmek zorundalar zaten
3. 5800ın ekranı çizilmişti servise götürmüştüm geri verdiklerinde dokunmatik hiç yoktu
4. Servisten geri aldığında sim kart yuvasının kırık olduğunu söyleyen var forumda

Şimdi soruyu sana iade ediyorum:
BU SERVİS Mİ KÖTÜ ?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Serviste benim kasayı ücretsiz değiştirdiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt