Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia ,nın belle,si kardeşim hayat hep güzel olacak diye bir kaide yok kimi hep mutlu kimi hep isyankar kimi ağlamaklı kimide gülücüklü hayat işte

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

nokia_belle

nokia_belle

Üye
nokia ,nın belle,si kardeşim hayat hep güzel olacak diye bir kaide yok kimi hep mutlu kimi hep isyankar kimi ağlamaklı kimide gülücüklü hayat işte
Aynen kardeşim,kötüde olsa iyide olsa hep kötü bakarsan zaten ozaman iyiye dönüşmüyor.

pelın_

Kötü bkıyorum ben

.Murat.

.Murat.

Üye
kendin söylüyorsun başlarda iyi sonra kötü ikisinin ortası ne biliyormusun iyi ve kötüyü olduğu gibi kabul etmek şöyle diyeyim severken iyide laf söyleyincemi kötü
kötü olanı al yüreğine salma dışarı iyi olanıda çarptır kalbine geri dönsün dönsünki karşıdakide hayvan değilse zaten anlar

pelın_

Bunu yapmak bna dusmuyn nasl kalp kırdysa almasnı bılsn bk ozaman ters tepkı werıyomuyuz

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Pelini çözmek zordur,başından okadar olay geçen insanın zaten aklı hep karışık olur o yüzdende ilk yediği darbe devamında gelicek sandığından kimseye sıcak bakmaz.

pelın_

Pelini çözmek zordur,başından okadar olay geçen insanın zaten aklı hep karışık olur o yüzdende ilk yediği darbe devamında gelicek sandığından kimseye sıcak bakmaz.

aynen neyse özel msj larna cwp weryorum ama gelmyo sanırm sen yaz ben okurum:)

.Murat.

.Murat.

Üye
konu yine aynı yere geliyor tecrübe dedik değilmi yenile yenile yenmesinide öğrenir insan

nokia_belle

nokia_belle

Üye

aynen neyse özel msj larna cwp weryorum ama gelmyo sanırm sen yaz ben okurum:)
Gelseydi cevap verirdimde ulu orta söylemiyeyim ama senimi kıracağım sadece bir kelime diyeyimde bağırma:D
ravyoli bilion mu güzel olur içi dolu,anladınmı:naughty:

- - - Eklendi - - -

konu yine aynı yere geliyor tecrübe dedik değilmi yenile yenile yenmesinide öğrenir insan
Tecrübe değilde,şöyle diyelim pelini örnek verirsek;geçmişi zor unutur ama gelicekte bir sorun olursa da ozaman geçmişe dönmek ister:d:

.Murat.

.Murat.

Üye
geçmişi tabiki unutmayacak bu zaten tecrübe demek
geçmişten kalan tecrübelerine dayanarak geleceğine yön verecek

.Murat.

.Murat.

Üye
hoşçakal kardeşim pelin hanım sizede iyi günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
.Murat.