konuya yeni bir android kullanıcısı olarak bir kaç şey yazacağım
arkadaşların bazıları s3 ü yerin dibine sokup htc one x i göklere çıkarmış gereksiz yere , hatta ve hatta bazı şakacı arkadaşlar s2 yi bile s3 ten iyi göstermek için çaba sarfetmiş. vay efendim s3 ün s2 den ne farkı varmış! şimdi ben size s2 ile s3 arasındaki benim bildiğim bir kaç yazılım farkından bahsedicem: arkadaşlar sizin acaba s3 deki sbeam teknolojisinden haberiniz varmı yada svoice yada androidbeam teknolojisinden ! bu yazdıklarım s2 yi s3 le aynı kefeye koyan arkadaşlar içindi. şimdi gelelim s3 deki pentile rgb ekran dizilimine (bazı kafası güzel arkadaşlar s2 nin ekranı daha güzel yazmış onada gülüp geçiyorum) arkadaşlar samsungun bu telefonda rgb2 teknolojisi kullanmasının tek bir sebebi var oda bataryadan tasarruf etmek! bu ekranda bazı arkadaşların dediği gibi piksellerde sayılmıyor heleki s2 nin ekranından daha kötü hiç göstermiyor (bizzat kayınçom daki s2 ile karşılaştırıp yazıyorum bunu) aksine s3 deki hd ekran s2 nin ekranına bariz fark atıyor. gelelim konu sahibi arkadaşın sorusuna s3 mü yoksa htc one x mi? bence s3 sebeb olarak sana şunları yazıyorum htc , one x e yeteri kadar destek vermeyecek bence ama samsung daha şimdiden devoloper lara s3 ün açık kaynak kodunu dağıtmaya başladı buda ilerki günlerde s3 kullanıcılarının yazılım yönünden baya mutlu olmasını sağlayacaktır. ikinci olarak s3 deki çıkarılabiir bataryayı söylüyorum ki.birisi 2100 mh.(s3) bir diğeri.ise 1800 mh. bu iki cihazda kullanıcısını hayli , hayli mutlu eder burda dikkat edilmesi gereken tek şey var oda batarya durumu

bi arkadaşta htc one x için yedek batarya aparatı göstermiş ; ben o arkadaşa burdan sormak istiyorum paşam sen o aparatı o telefona taktığın anda telefon takoz olmaz mı? az kalsın unutuyordum bazılarıda htc one x in 32 gb. olmasıyla savunmaya geçmişler arkadaş sen neyin kafasını yaşıyorsun diye sormadan edemiğeceğim bu kardeşlerime

şimdi şöyle bir kıyaslayalım;
samsung galaxy s3: 16 gb. 32gb. ve 64gb. dahili bellek , aynı şeilde micro sd desteği
htc one x: 32 gb. dahili bellek
şimdi şöyle düşüneim ben gittim 64gb. (henüz piyasada yok) bi s3 aldım buna birde 64 lük kart taktım ne oldu alet mis gibi 128 gb. (öyle her micro sd kart ta telefonu yavaşlatmaz alırsın class 10 bakaraın keyfine) peki ben s3 değilde one x alsaydım ne olacaktı 32 gb. ta mahkum olacaktım (bu yazdıklarım sadece ve sadece örnek vermek içindir) uzun lafın kısası iki cihazda mukemmel , s3 ün tek avantajı batarya

buna göre kararını ver öyle telefonunu al kardeşim.......Herkese hayırlı RAMAZANLAR arkadaşlar........