Özel Mesaj Gönderimindeki Bekleme Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Özel Mesaj Gönderimindeki Bekleme Hakkında
Birşeyi merak ettim. Bu özel mesajlar gönderirken yeni bir mesaj yazmak için niçin 1 dakika bekliyoruz acaba ? :hmmm

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Site kurallarının gereğinden dolayı.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Floodu engellemek için dolayı

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
zaten 1 mesaj yazmak bir dakikanı alır diye düşünüyorum tabi bu benim için böyle ortada bir sorun varsa yada sohbet ediyorsan 1 dakikayı kesin bulur mesaj yazman
ama reklam amaçlı kullanıyorsan aynı mesaji kullanacağın için bu süre kısalıyor tabi

Joker.

Joker.

Üye
Mobil olduğumdan dolayı hiç öğle bir sorunum olmadı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
zaten 1 mesaj yazmak bir dakikanı alır diye düşünüyorum tabi bu benim için böyle ortada bir sorun varsa yada sohbet ediyorsan 1 dakikayı kesin bulur mesaj yazman
ama reklam amaçlı kullanıyorsan aynı mesaji kullanacağın için bu süre kısalıyor tabi

yoo mesela aynı anda iki kişiyle sohbet ederken beklemek zorunda kalıyorum ben çok :( bir de mobil olunca yazdığım da siliniyo tekrar yazmaya üşeniyo insan :hmmm

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye

yoo mesela aynı anda iki kişiyle sohbet ederken beklemek zorunda kalıyorum ben çok :( bir de mobil olunca yazdığım da siliniyo tekrar yazmaya üşeniyo insan :hmmm

bende bazen konuşuyorum ama senin kadar hızlı değilim farketmedim zaman sınırlamasını
mobilde mesajların niye siliniyor :hmmm

15097

15097

Üye
Bence 60 saniye beklemek çok uzun.Bu süreyi 15 saniyeye falan indirebilirseniz çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

ismail

ismail

Üye
yanlış düşünen arkadaşlar var mesela ben bi adminle konuşuruken aynı zamanda da bi arkadşla sohbet edemiyom. Mesajı yenilemem gerekiyo :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bence de . Aynı anda dün 3 kişiyle konuşuyordum ve gerçekten çok bekledim . Bu süre bence kısaltılmalı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticilerden hala bir cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aynen kardom bu konu çok doğru konu.Mantıklı cevaplar bekliyorum ben de :hmmm 5-6 kişi ile sohbet ediyorum ve hiç 1 dk mı almadı mesajım 20 sn içinde sürekli yazıp gönderiyorum daha doğrusu gönderemiyorum :hmmm 5-6 kişi ile konuşuyor ise son gönderdiğim 6 dk beklemiş oluyor..Hiç sevmedim bunu neden olduğunu da bilmiyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Isabel
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardom bu konu çok doğru konu.Mantıklı cevaplar bekliyorum ben de :hmmm 5-6 kişi ile sohbet ediyorum ve hiç 1 dk mı almadı mesajım 20 sn içinde sürekli yazıp gönderiyorum daha doğrusu gönderemiyorum :hmmm 5-6 kişi ile konuşuyor ise son gönderdiğim 6 dk beklemiş oluyor..Hiç sevmedim bunu neden olduğunu da bilmiyorum :hmmm

Bir yönetici baksa iyi olacak.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bazen(bu aralar sık sık) sadece reklam-küfür-hakaret için gelen üyeler olabiliyor.Özel mesaj yoluyla çok fazla hedef kitleye ulaşmayı planlıyor.1 dakika bekletme süresi demek, başka birine pm göndermeden önce onu şikayet için 60 saniyemiz var demektir.Bu da duyarlı üyelerimiz için yeterli oluyor :)
Tüm bu kurallar aslında bizler için var hareketleri kısıtlamak için değil.:oke:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bazen(bu aralar sık sık) sadece reklam-küfür-hakaret için gelen üyeler olabiliyor.Özel mesaj yoluyla çok fazla hedef kitleye ulaşmayı planlıyor.1 dakika bekletme süresi demek, başka birine pm göndermeden önce onu şikayet için 60 saniyemiz var demektir.Bu da duyarlı üyelerimiz için yeterli oluyor :)
Tüm bu kurallar aslında bizler için var hareketleri kısıtlamak için değil.:oke:

Aslında mantıklı imiş :hmmm Sağolasın Anıl abim :) konu kitlenebilir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt