Selamünaleyküm cemaat-ı müslim
-efşan Üye Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm cemaat-ı müslim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm Üstad'ım. Nasılsın?
Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm cemaat-ı müslim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selâm Üstad'ım. Nasılsın?
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: Selamünaleyküm cemaat-ı müslim Genişletmek için tıkla ... A.s Abi Hoşgeldin
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Üstad'ım. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... vay şefim nasılsın iyi misin? totti_pk' Alıntı: A.s Abi Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim hoşbulduk.
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Üstad'ım. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... vay şefim nasılsın iyi misin? totti_pk' Alıntı: A.s Abi Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim hoşbulduk.
pelın_ totti_pk' Alıntı: Susuzluktan Ölmedin Dimi Genişletmek için tıkla ... hatta son 1:40 saat nasıl geçti anlamdım bile yok yok
totti_pk' Alıntı: Susuzluktan Ölmedin Dimi Genişletmek için tıkla ... hatta son 1:40 saat nasıl geçti anlamdım bile yok yok
-efşan Üye Vatron' Alıntı: vay şefim nasılsın iyi misin? eyvallah kardeşim hoşbulduk. Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Abi'm. İyiyim. Sen Nasılsın İnşallah?
Vatron' Alıntı: vay şefim nasılsın iyi misin? eyvallah kardeşim hoşbulduk. Genişletmek için tıkla ... Şükrolsun Abi'm. İyiyim. Sen Nasılsın İnşallah?
haydaravısyon Üye pelın_' Alıntı: haydar haydar napıyosunn Genişletmek için tıkla ... lastık gibi sündüm bu gün
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Abi'm. İyiyim. Sen Nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun idare ediyoruz. iftar sonrası yoğunluk oldu ama şu an iyiyiz maşallah. iyisin değil mi? bir sıkıntı yok inşallah.
TheM-CK' Alıntı: Şükrolsun Abi'm. İyiyim. Sen Nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... hamdolsun idare ediyoruz. iftar sonrası yoğunluk oldu ama şu an iyiyiz maşallah. iyisin değil mi? bir sıkıntı yok inşallah.
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: hatta son 1:40 saat nasıl geçti anlamdım bile yok yok Genişletmek için tıkla ... İyi Bari
pelın_' Alıntı: hatta son 1:40 saat nasıl geçti anlamdım bile yok yok Genişletmek için tıkla ... İyi Bari
pelın_ haydaravısyon' Alıntı: lastık gibi sündüm bu gün Genişletmek için tıkla ... neden totti_pk' Alıntı: İyi Bari Genişletmek için tıkla ... sen naptın
haydaravısyon' Alıntı: lastık gibi sündüm bu gün Genişletmek için tıkla ... neden totti_pk' Alıntı: İyi Bari Genişletmek için tıkla ... sen naptın
-efşan Üye Vatron' Alıntı: hamdolsun idare ediyoruz. iftar sonrası yoğunluk oldu ama şu an iyiyiz maşallah. iyisin değil mi? bir sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın Abi'm. İyiyim. Sadece biraz yorgunum bu gece.
Vatron' Alıntı: hamdolsun idare ediyoruz. iftar sonrası yoğunluk oldu ama şu an iyiyiz maşallah. iyisin değil mi? bir sıkıntı yok inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın Abi'm. İyiyim. Sadece biraz yorgunum bu gece.
BreakerZote Üye pelın_' Alıntı: neden sen naptın Genişletmek için tıkla ... Ben Tutamıyorum Bu Sene Ne Yazıkki Evdeydim Tüm Gün
pelın_' Alıntı: neden sen naptın Genişletmek için tıkla ... Ben Tutamıyorum Bu Sene Ne Yazıkki Evdeydim Tüm Gün
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Allah bozmasın Abi'm. İyiyim. Sadece biraz yorgunum bu gece. Genişletmek için tıkla ... aman iyice dinlen istirahat et. sağlık herşeyden önemlidir. sen bize lazımsın. keyifli sohbetin olmazsa olmazlarımızdan.
TheM-CK' Alıntı: Allah bozmasın Abi'm. İyiyim. Sadece biraz yorgunum bu gece. Genişletmek için tıkla ... aman iyice dinlen istirahat et. sağlık herşeyden önemlidir. sen bize lazımsın. keyifli sohbetin olmazsa olmazlarımızdan.
BreakerZote Üye MrTech' Alıntı: Selamun aleykum.hayirli geceler. Genişletmek için tıkla ... A.s Kardeşim Hoşgeldin