The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Sponsorlu Bağlantılar

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
The Dark Knight Rises v1.0.5 - v1.0.6

Detaylı Bilgi

APK Link:
APK Link:
APK Rootsuz Link:
(Rootsuz)APK Dan38 Linkv2:
(Rootsuz)APK Dan38 Link:

SD Dosyası

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

HJSplit:

Rootlu Kullanıcılar için Offline Oynama
1. APK Dosyasını kurun
2. com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM klasörünü sdcard/Android /obb konumuna kopyalayın
3. içindeki 2 dosyayı Titaniumbackup klasörüne kopyalayın ve geri yükleme işleminden yalnızca veri'yi seçin
4. ve Oyunu çalıştırın

• Beğen
Tepkiler: Xochiquetzal, CV-Aurora, bLack3ds ve 3 diğerleri

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

samba37

Üye
Teşekkürler

spybot54

Üye
GALAXY wonder calısmadı acıyorum siyah ekran menüye dönüyor sonra

PriZm

PriZm

Üye
sd data inerse yükleyeceğim oyunu :@ aşırı yavaş. yinede Teşekkürler.

canaytekin

canaytekin

Üye
google play lınınden baktım xperia s uyumsuz dıyor sence sd dosyasıyla yuklesem calısırmı ?

PriZm

PriZm

Üye
sinhro.net linki kırık

THR

THR

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif linkler eklendi

PriZm

PriZm

Üye
bu arada bilmeyenler için yazayım.oyun rar arşivinden çıkarıldıktan sonra 1.80 gb yer kaplıyor.

mahirbs

Üye
:tşk: ama benim tel desteklemiyor :D

PriZm

PriZm

Üye
oyun açılmıyor :s siyah ekran gelip tekrar menüye dönüyor

canaytekin

canaytekin

Üye
gameloft oyunlarını eskısı gıbı sorunsuz calısacak sekılde kıramıyorlar heralde calısmadı sınır oldum ıos gameplay vıdelodarınıda ızlemıstım gaza gelmıstım neyse ama oyun cok guzel grafıkler hos baya

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
Super bir oyun vallaha tam 2GB oyun gameloft bundan sonra kendini aşti gercekten oyunlarin boyutu bilg. Oyunlarini arartmiyo tesekkurler supdr bir paylasim olmus...

canaytekin

canaytekin

Üye
Super bir oyun vallaha tam 2GB oyun gameloft bundan sonra kendini aşti gercekten oyunlarin boyutu bilg. Oyunlarini arartmiyo tesekkurler supdr bir paylasim olmus...
dostum sen oyunu calıstırabıldınmı ?

24titan

24titan

Üye
arkadaşlar neden bilmiyorum ama bende htc one x var.google play uyumsuz diyor.arkadaşımda galasy s var ona da uymsuz .neye uyumlu bu oyun.bu rada paylaşım için teşekkürler indiriyorum açabilirsem yorum yaparım

canaytekin

canaytekin

Üye
arkadaşlar neden bilmiyorum ama bende htc one x var.google play uyumsuz diyor.arkadaşımda galasy s var ona da uymsuz .neye uyumlu bu oyun.bu rada paylaşım için teşekkürler indiriyorum açabilirsem yorum yaparım
xperia s dede uyumsuz dıyor bende anlamadım uyumlu dıyen bı arkadas varsa bılgılendırsın bızıde eger yoksada bu ıste bı garıplık var hadı hayırlısı

enes-1907

enes-1907

Üye
checking license diyor gameloft yazsısında oyundan atıyor..

canaytekin

canaytekin

Üye
checking license diyor gameloft yazsısında oyundan atıyor..
aynı sorun bendede var sanırım apk dosyasında sorun var licence yapamıyor mecbur yenı versıyon beklıyecegız gıb gozukuyor ısın garıp yanı gameloftun kendı sıtesınde oyunla ılgılı acıklama yenı oyunlar lıstesınde hala yok asphalt 7 nın hayal kırıklıgını bununla bırlıkte gıdermeye calıstılar ama yıne battılar sınır oldum normalde oyun fılmın cıkacagı gun cıkcaktı ayın 27 sınde bu arada yıne de paylasım ıcın tesekkurler

Üst Alt