Bükülebilir AMOLED Ekranlar Çok Yakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bükülebilir AMOLED Ekranlar Çok Yakın
LG ve Samsung’un kıran kırana bir mücadele içerisinde olduğu bükülebilir ekran projesi, nihayet hayata geçiyor. Kore merkezli DDaily’nin aktardığı bilgilere göre Samsung, bükülebilir AMOLED ekranların üretimine bu çeyrek içerisinde başlayacak.

Aktarılan bilgilere göre yalnızca 0,6mm inceliğinde olacak bu ekranlar, Youm adlı bir marka altında toplanacak. İlk bükülebilir AMOLED ekranın 2012’de üretileceği göz önüne alarak, toplu üretime 2014 yılında geçileceği tahmin ediliyor.

(techno-labs)

codblackops2

codblackops2

Üye
:oha:
Şaka mı bu yahu iğrenç birşey.
Paylaşım için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
lolaman

lolaman

Üye
Katlayıp cebimize koyarız bizim burdakilerde uçak yapıp atarlar artık :D

MrTech

MrTech

Üye
cyber

cyber

Üye
esnek ama o kadar esnek olacağını sanmıyorm sadece kırılamayacak kadar esnk olur

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
hiç tat vermez arka taraf saydamsa :nono:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bana göre telefon biraz ağır olmalı :zzz: Eğilebilir,bükülebilir benim hoşuma gitmiyor nedense..Yakında sakız gibi telefon çıkarmazlar inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Isabel ve Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bana göre telefon biraz ağır olmalı :zzz: Eğilebilir,bükülebilir benim hoşuma gitmiyor nedense..Yakında sakız gibi telefon çıkarmazlar inşallah.
4-5 seneye telefon diye cebimizden bi cam parçası çıkaracaız ekranı olsun vsvs telefonlar telefon olmaktan çıktı

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

55lim

Üye
bunu iki sene önce görmüştüm röntgen filmi gibi birşey

MasteLaa

MasteLaa

Üye

4-5 seneye telefon diye cebimizden bi cam parçası çıkaracaız ekranı olsun vsvs telefonlar telefon olmaktan çıktı
Evet haklısın teknolojiye ayak uydurmak zor kardeşim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve Isabel
BreakerZote

BreakerZote

Üye
Hologramı Tavsiye Ederim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Öyle çok aman aman bir buluş değil özellikle şuanki durumunda.Nokia'nın bükülebilir ekran için çalışmaları vardı belli mi olur :) Bükülebilir ekran anca tablet boyutundaki cihazı telefon boyutuna düşürebileceğin zaman işe yarar devrim niteliğinde bir buluş olur benim gözümde.Mesela alıyorsun bir tablet taşıyamadın büküyor ve telefona dönüştürüyorsun.Oyundan zevk alamadın ve açıyor tablet yapıyorsun.Lakin şuanki 1-2 cm bükme pek işe yaramaz sadece hava atma ürünü gibi

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt