Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallahya o büyüyünce seni geçer kontrol edemezsin alimallah![]()
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....abartısız söylüyorum seni geçer benim 2,35 lik kangalım vardı

Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallah
- - - Eklendi - - -
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....![]()

tamam fotoğrafları düzenliyorum şimdi birazdan paylaşırım.Hadi bakem![]()
Kesinlikle ama bunların korkusu yok gibi görünüyor...gökçen abi benim köpek seninkine çok havlar kesinlikle
![]()

benimki bikez sokak köpeklerine havlamıştı neyseki onlar aldırmadıKesinlikle ama bunların korkusu yok gibi görünüyor...![]()

Getirdim arkadaşlar resimlerini paylaşırım en kısa sürede. İnşallah
- - - Eklendi - - -
Muhtemelen benim getirdiğim yavruların boyu da öyle olurmuş. Ayrıca babası Türkiye 2.si seçilmiş o biçim yani....![]()

oo abi hayırlı olsun![]()
sağol Buğra çok teşekkür ederim bu hayvanlar çok güzel be cidden, şimdiden aramızda duygusal bir bağ kuruldu bile... Buyur Tarığ'ımFotoğrafları bekliyoruz abim![]()

Sucuk getir bizede
- - - Eklendi - - -
Golden ve husky favorim

Yahu bosver şikayetleri hayvana yazık. Apartmanda köpek beslenmez, işkence resmen garibanayavruau olursa tekini iserim
şaka şaka sibirya kurdu alıcam bendede apartmandan çok şiksyet gelir diye alamıyorum![]()
yavruau olursa tekini iserim
şaka şaka sibirya kurdu alıcam bendede apartmandan çok şiksyet gelir diye alamıyorum![]()
sibirya kurduda çok güzel cidden. 
telef oluyorlar ama burda onlar
![]()
sibirya kurduda çok güzel cidden.
![]()

Sucuk getir bizede
- - - Eklendi - - -
Golden ve husky favorim

telef oluyorlar ama burda onlar![]()
bizim burda işte iki üç ay önce öldü adamlar bide çöpün kenarına atmışlar yazık vallahi ya
artık sucukları bir daha ki sefere getireyim
- - - Eklendi - - -
sizin orada olur tabi ama bizim buralarda birşey olmaz eniştem 1.5 yıl besledi Yunus.![]()