Hoş buldum abim nasılsın :tebessüm: İyilik Sağlık Sen Nasılsın
BreakerZote Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş buldum abim nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyilik Sağlık Sen Nasılsın
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MasteLaa' Alıntı: Hoş buldum kuzum Bu ne güzellik böyle bugün Genişletmek için tıkla ... ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil.
MasteLaa' Alıntı: Hoş buldum kuzum Bu ne güzellik böyle bugün Genişletmek için tıkla ... ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil.
MasteLaa Üye pelın_' Alıntı: yaaa oldumu sımdı bu Genişletmek için tıkla ... Pelin ablam sen nasılsın ?
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: iyi geceler bi selam vereyim ama buraların eski tadı yok nedense Genişletmek için tıkla ... he ya acaba
greenmile' Alıntı: iyi geceler bi selam vereyim ama buraların eski tadı yok nedense Genişletmek için tıkla ... he ya acaba
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil. Genişletmek için tıkla ... Tabii ki kuzum niyet önemli zaten
Vatron' Alıntı: ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil. Genişletmek için tıkla ... Tabii ki kuzum niyet önemli zaten
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap DreaMagiC' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim herkes seni bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Symbian lı telefonumdan bir çağrı attım hemen geldi sağolsun (symbian reklama girdi ama olsun)
DreaMagiC' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim herkes seni bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Symbian lı telefonumdan bir çağrı attım hemen geldi sağolsun (symbian reklama girdi ama olsun)
greenmile Üye MasteLaa' Alıntı: Furkann kardeşimm - - - Eklendi - - - Niçin abim Genişletmek için tıkla ... abisi eskiden daha hareketliydi sanki..
MasteLaa' Alıntı: Furkann kardeşimm - - - Eklendi - - - Niçin abim Genişletmek için tıkla ... abisi eskiden daha hareketliydi sanki..
MasteLaa Üye DreaMagiC' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim herkes seni bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Herkese teşekkürler hadi oturalım mı sofraya
DreaMagiC' Alıntı: Hoşgeldin kardeşim herkes seni bekliyordu Genişletmek için tıkla ... Herkese teşekkürler hadi oturalım mı sofraya
BreakerZote Üye Vatron' Alıntı: ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil. Genişletmek için tıkla ... Bende Bu Sene Tutamayacam İlaç Kullanıyorum
Vatron' Alıntı: ramazan bereketi diyelim. gerçi ben özel nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum ama coşkusunu yaşamama engel değil. Genişletmek için tıkla ... Bende Bu Sene Tutamayacam İlaç Kullanıyorum
Amaru Shady Üye greenmile' Alıntı: abisi eskiden daha hareketliydi sanki.. Genişletmek için tıkla ... hiç :
Amaru Shady Üye DreaMagiC' Alıntı: Sen nerelerdesin ne oldun hele bi anlat Genişletmek için tıkla ... pardon alıntılar karıştı
DreaMagiC' Alıntı: Sen nerelerdesin ne oldun hele bi anlat Genişletmek için tıkla ... pardon alıntılar karıştı
phasan Üye totti_pk' Alıntı: Bende Bu Sene Tutamayacam İlaç Kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende 6 aydır kullanıyorum ılaç
totti_pk' Alıntı: Bende Bu Sene Tutamayacam İlaç Kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... bende 6 aydır kullanıyorum ılaç