kasayı topladım para boşamı gitti acıl yardım son 4 saatım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
cumartesi gunlerı sadece 10-11 arası çalısıyorlarmıs tam gun çalıssalardı bugun sorunu öğrenebilirdim ama en kotu ihtimal pazartesı bakarlar salı bldırırler neyse hadı hayırlıı sorunsuz çalışşsında baska bısı ıstemyorum :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cumartesi gunlerı sadece 10-11 arası çalısıyorlarmıs tam gun çalıssalardı bugun sorunu öğrenebilirdim ama en kotu ihtimal pazartesı bakarlar salı bldırırler neyse hadı hayırlıı sorunsuz çalışşsında baska bısı ıstemyorum :D
pazartesi kargoyu teslim alırlar zaten alır almaz incelerler merak etme.. çok ilgili bir firma...
pazartesi akşamına haber gelir :oke:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ilgili oldukları herhalerıyle bellı lisede staja oraya gıdıcem inş. :D cıdden yaptıkları ısı bılıyorlar tahmınımde p.tesi aksama kadar kesın sorunu bulup ılgılendırırler dıye dusunuyrum hadı hayırlısı yarın ınventusdn haber gelırse sıteye yazarm

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
dun (p.tesi) akşama kadar bekledim ne arayan oldu nede mail atan acaba işlerimi yoğun yoksa kasada buyuk bır sorun mu var? bugun akşama kadr beklerım olmazsa yarın inventusu arar konusurum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dun (p.tesi) akşama kadar bekledim ne arayan oldu nede mail atan acaba işlerimi yoğun yoksa kasada buyuk bır sorun mu var? bugun akşama kadr beklerım olmazsa yarın inventusu arar konusurum
eğer diğer parçalardada arıza felan varmı diye teste soktularsa parçaların testleri uzun sürebiliyor veya
yoğunluk vardır...
bugun de bekle olmadı çarşamba günü ararsın :)

belkide kargo daha teslim alınmamıştır.. bazen hafta sonu kargolarında gecikme oluyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
bende çarşamba arıcam zaten normalde en az testler 14 saat suruyormus dun oglen almıslardır kargoyu dıye tahmın edıyorum muhtemelen bugun aksama kadar durumu bıldırırler ama bıldırmezlerse yarın aksam saat 6 gıbı mesaı bıtmeden ararım ama tahmınımce en gec yarın oglen 3 e kadar sorunun ne oldugunu soylerler sabırsızlıkla beklıyorum

- - - Eklendi - - -

eğer diğer parçalardada arıza felan varmı diye teste soktularsa parçaların testleri uzun sürebiliyor veya
yoğunluk vardır...
bugun de bekle olmadı çarşamba günü ararsın :)

belkide kargo daha teslim alınmamıştır.. bazen hafta sonu kargolarında gecikme oluyor.
1 dk once inventusdan aradılar :D haberler iyi sayımaz güç kaynağının garanti etiketini kaldırmamam gerektiğini soylediler montajlarken topraklama yapabilirdinz dediler birde anakartı montajlarken hata yaptığımı soylediler ne hatası olduğunu sordum ve anakartın arkasında vidalardan biri sorun yaratmış dedi tam anlamadım sesini ama anakartta bır sorun oluşmuş olabilir dedi yakın zaman içerisinde tekrar arıcaklarmış inceleme başlamış adım adım durumdan haber vercekler inşallah pahalıya olmaz benım için sanırsam spu sorun yaratıcak etıketını kaldırdığım için

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben demiştim demicem...
anakart montajını anlatmıştım arkasına parçalar koyuluyor diye sanırsam bir hata yapmışsın :)

neyse inş anakarta birşey olmamıştır...

PSU sana patlayacak gibi :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
psu tamır edilmezmı ayrıca ben anakartın arksındakı vidaları tam yerlerine göre taktım hatta sırf hata ypmamak ıcın soktum vıdalar tam yerıne gelyormu fazla vida varmı dıye baktım ama hepsı tam yerıne gelıyordu neyse bırdaha aradıklarında detaylı bır rapor verırım

- - - Eklendi - - -

ben demiştim demicem...
anakart montajını anlatmıştım arkasına parçalar koyuluyor diye sanırsam bir hata yapmışsın :)

neyse inş anakarta birşey olmamıştır...

PSU sana patlayacak gibi :D
ayrıca şu parçalar dediklerin vidalar değilmi ? yo

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
evet ınventusdan aradılar tekrar. anakart ekran kartı islemci ramler fanlar harddisk cd-rom da hıc bır sorun yokmus hepsı baska bılgısayarlarda baska guc kaynagıyla denenmıs sımdılık tum parcalar calısıyor ama genede parcalar ustunde testler yapılcakmıs her ıhtımale karsı testlerın sonucu bugun cıkarmıs ama guc kaynagı hıc bır testte tepkı vermıyormus ben garantı kagıdını yırttıgım ıcınde garantı kapsamı dısında kalıyor yanı artık spu umdan bır umıt bıle beklenemez ınventus dedıkı bu guc kaynagının bu sıstemınıze uygun olup olmadıgını kontrol edıcez arastırcaz daha sonrada uygun olup olmadıgını sıze bıldırcez dedıler neyse 130 tl gırdı gene bıze ama en azından dıger parcalarda sorun yok bunada sukur nedıyım...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o anki heyecan ve acele ıle psunun ıcını açmamıs olsan hıc bır sorun olmıcaktı garantı yonunden :)
neyse bunada sukur

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
o an aklıma dırek açmak geldi :S spu tamır ettırmelımıyım sızce ? tamırı olurmu

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ben bu güzelim sistemi tamir görmüş bir powera emanet etmezdim..

ama sen yinede inventusa bir sor tamir edilirse güvenli olurmu hangisi mantıklı diye belkide
tamir ile eskisi gibi olacak bir parçası yanmıştır

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
HASAN arkdaşım seçtiğin spu yetersiz gelmiş yani 600 watt gerekıyormuş guc yeterlı olmadıgı ıcın spu gitmiş sımdı 600 wattlık bunu alıcam ahh hasan kardeş yaktın beni :S 170 tl gırdı :D ınventus sısemınıze en uygun bu spu oacagını soyluyor

- - - Eklendi - - -

yorumunu gormedım tmırı olabılıyormuş bende tamır etırıyorum ucret almıcaklarmıs tamırden sonrada eskı perormansı vermeye bılırmıs ama bu sısteme yetersız gelıyormus o yuzden yenısını alıyorum bu spu yuda alıcı buluram satarım :)

- - - Eklendi - - -

bulursam satarım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o power o sısteme yetmıcekse ben bu işi bırakırım arkadaş...

12v1 kanalından 300 watt veren bır power nasıl olurda 95 watt fx4100 ve 130 wattlık 6850 ye yetmez. Toplam 225 watt yapar gerı kalan 75 watt da anakart ve ram alır 300 watt ancak yapar..
Kı bu sadece v1 kanalı.. V2 kanalı ve kombıne gücü var.. Yetmemesı saçmalık olmuş...

500 watt peak power ıle sorunsuz 6850 çalıstıran var

lolaman

lolaman

Üye
o power o sısteme yetmıcekse ben bu işi bırakırım arkadaş...

12v1 kanalından 300 watt veren bır power nasıl olurda 95 watt fx4100 ve 130 wattlık 6850 ye yetmez. Toplam 225 watt yapar gerı kalan 75 watt da anakart ve ram alır 300 watt ancak yapar..
Kı bu sadece v1 kanalı.. V2 kanalı ve kombıne gücü var.. Yetmemesı saçmalık olmuş...

500 watt peak power ıle sorunsuz 6850 çalıstıran var
Senden heç beklemezdim :D sağa heç yagıştıramadım :ehe

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
:DD neyse sağlık olsun yalnız hasan kardeş aladığın bı nokta var guc kaynaklrının gerçek gucu ıle gucu arasında fark oluyor sanıram bunun gerçek gucu dusuk olabılır belkıde o yuzdendır senın bı sucun yok

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:DD neyse sağlık olsun yalnız hasan kardeş aladığın bı nokta var guc kaynaklrının gerçek gucu ıle gucu arasında fark oluyor sanıram bunun gerçek gucu dusuk olabılır belkıde o yuzdendır senın bı sucun yok
80+ power lar gerçek güç değeri sağlarlar... ki zaten sahte power önermem ben. :)
400watt bile önersem gerçek güç veren power öneriyorum... bu konu bayapı bir kafa patlattım ben..
peak powerları adım gibi biliyorum
sırf bu konu kafama takıldı bu powerla ilgili test bulacağım...

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
:D stres yapma belkıde evımdekı guc azz gelmiştir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt