pazartesi kargoyu teslim alırlar zaten alır almaz incelerler merak etme.. çok ilgili bir firma...cumartesi gunlerı sadece 10-11 arası çalısıyorlarmıs tam gun çalıssalardı bugun sorunu öğrenebilirdim ama en kotu ihtimal pazartesı bakarlar salı bldırırler neyse hadı hayırlıı sorunsuz çalışşsında baska bısı ıstemyorum![]()

eğer diğer parçalardada arıza felan varmı diye teste soktularsa parçaların testleri uzun sürebiliyor veyadun (p.tesi) akşama kadar bekledim ne arayan oldu nede mail atan acaba işlerimi yoğun yoksa kasada buyuk bır sorun mu var? bugun akşama kadr beklerım olmazsa yarın inventusu arar konusurum

1 dk once inventusdan aradılar
eğer diğer parçalardada arıza felan varmı diye teste soktularsa parçaların testleri uzun sürebiliyor veya
yoğunluk vardır...
bugun de bekle olmadı çarşamba günü ararsın
belkide kargo daha teslim alınmamıştır.. bazen hafta sonu kargolarında gecikme oluyor.
haberler iyi sayımaz güç kaynağının garanti etiketini kaldırmamam gerektiğini soylediler montajlarken topraklama yapabilirdinz dediler birde anakartı montajlarken hata yaptığımı soylediler ne hatası olduğunu sordum ve anakartın arkasında vidalardan biri sorun yaratmış dedi tam anlamadım sesini ama anakartta bır sorun oluşmuş olabilir dedi yakın zaman içerisinde tekrar arıcaklarmış inceleme başlamış adım adım durumdan haber vercekler inşallah pahalıya olmaz benım için sanırsam spu sorun yaratıcak etıketını kaldırdığım içinayrıca şu parçalar dediklerin vidalar değilmi ? yoben demiştim demicem...
anakart montajını anlatmıştım arkasına parçalar koyuluyor diye sanırsam bir hata yapmışsın
neyse inş anakarta birşey olmamıştır...
PSU sana patlayacak gibi![]()
tamiri olur ancak ne kadar güvenilir tamir görmüş powera bilemem....o an aklıma dırek açmak geldi :S spu tamır ettırmelımıyım sızce ? tamırı olurmu
sen olsan yaptırırmıydın tamiri ?
tamiri olur ancak ne kadar güvenilir tamir görmüş powera bilemem....
ınventus sısemınıze en uygun bu spu oacagını soyluyor
Senden heç beklemezdimo power o sısteme yetmıcekse ben bu işi bırakırım arkadaş...
12v1 kanalından 300 watt veren bır power nasıl olurda 95 watt fx4100 ve 130 wattlık 6850 ye yetmez. Toplam 225 watt yapar gerı kalan 75 watt da anakart ve ram alır 300 watt ancak yapar..
Kı bu sadece v1 kanalı.. V2 kanalı ve kombıne gücü var.. Yetmemesı saçmalık olmuş...
500 watt peak power ıle sorunsuz 6850 çalıstıran var
sağa heç yagıştıramadım 
80+ power lar gerçek güç değeri sağlarlar... ki zaten sahte power önermem ben.D neyse sağlık olsun yalnız hasan kardeş aladığın bı nokta var guc kaynaklrının gerçek gucu ıle gucu arasında fark oluyor sanıram bunun gerçek gucu dusuk olabılır belkıde o yuzdendır senın bı sucun yok