Galaxy Ace'im denize girdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nyon king1

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace'im denize girdi
Galaxy Ace ile denize gittim. ancak şortumun cebinde unuttum ve denize girdim. ancak yaklaşık on dakika sonra fark ettim ve eve gidince pirince attım iki gün bekledi çalışmadı. servise sorduk 291 lira istedi. ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum telefon daha 3 aylıktı.

TheMadness

TheMadness

Üye
Tuzlu su içtiyse o telefondan hayır gelmez. Geçmiş olsun.

Symbianize

Symbianize

Üye
Abi nasil unutlurki

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben evde bırakıyorum yine de kontrol ediyorum ceplerimi korkarak giriyorum denize havuza :ehe

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
KArdeşim sen en iyisi git bir bardak deniz suyu iç :ehe Şaka bi yana geçmiş olsun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ne diyosunuz ben note ile tirebolu plajlarına daldım sonra tabi eve gidip telefonun parçalarını açıp kurulamaya bıraktım :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonu böl parçala kurut olmaz ise :bye: Geçmiş olsun kardeşim :züü:

Dampierre

Dampierre

Üye
telefonu komple sök. Saf su ile yika. Cesme suyu degil. Bazi marketlerde satiliyor. Sonra kurut pirincin icinde. Calismazsa zaten tel coktan olmustur.

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Nokia 603 al bi tane kurtul :D
Şaka bi yana benimde telefon havuza girmişti bende safsu ile tekrar yıkadım sonra güneşe koydum geri açılmıştı

TheMadness

TheMadness

Üye

taka78

Üye
bildiğim kadarıyla saf su toksitlenmeyi önler bu yüzde saf su ile yıka demiştir DAMPİERRE arkadaş

nyon king1

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bu olay iki hafta önce gerçekleşti saf su ile yıkasam olur mu? çünkü garanti daha yeni verdi telefonu

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
saf su olabilir evet

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
üzüldüm arkadaşa ya :D

15097

15097

Üye
Gecmis olsun.Bence 291 liraya degmez.Telefonunu alirlarsa sat ve yeni bir telefon al.

nyon king1

Üye
    Konu Sahibi
şu saf su ile yıkama olayını deneyeceğim olmazsa zaten satmayı düşünüyorum. en çok üzüldüğüm konuda daha 9 taksidinin olması

15097

15097

Üye
şu saf su ile yıkama olayını deneyeceğim olmazsa zaten satmayı düşünüyorum. en çok üzüldüğüm konuda daha 9 taksidinin olması

Evet, cok kotu bir durumdur.Insanin icini yakar.Allah sabir versin somuru:

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
açıkken girdiysen devreler yanmaz mı?:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...