603de çok oyun yok diye biliyorum amaİkisi de oyun bakımından seni tatmin etmez kardeşimSenin yerinde olsam 603 alırdım veya biraz daha artırıp Neo V..Ama böyle bir şansın yok ise bu ikisi arasından ben Mini derim..Tekrar diyorum çok şey beklememelisin bu iki telefondan da.

androidteki oyunların çoğu var mı?ne biliyim nova-mc-real racing-gta vs vs.arkadaşım ben 603 kullanıyorum. Ister bu forumda ister başka forum veya başka sitelerden oyun bulabiliyorum nokia 603 için ve bedavayayani oyun v.s. Için sıkıntı yok
![]()
Android deki kadar yok tabii ki ama Aldığın Android'de Gio....Gio nun HD oyunlarda performans verebileceğini tahmin edebiliyor musun603de çok oyun yok diye biliyorum ama
- - - Eklendi - - -
430a gio falan al.gold da indirim vardı.
ya orası öylede 603 ten daha çok oyun ve uygulama bulabilirsin bence.ama 603 te güzel telefon.hakkını yememek lazım
Android deki kadar yok tabii ki ama Aldığın Android'de Gio....Gio nun HD oyunlarda performans verebileceğini tahmin edebiliyor musun![]()

Gionun artıları şunlar çözünürlüğü 320x480 pocketta 240x320 pocket'ın ekranı 2.8 inch o boyutta bir ekranda adam gibi oyun oynayamassın gionun bari 3.2 inch biraz daha büyük sonra galaxy pocket aynı nokia 5800 gibi bastırmatik yani rezisif ekran kullanıyor gio ise kapasitif yani bu 3 artısı sayesinde pocket'ı ezer geçer giogalaxy pocketin özellikleri gio dan daha fazla hd oyun açamaz mı
Ama pek umutlanma gioda da o kadar hd oyun oynayamassın nova 3 ler mc3ler backstapler falan oynayamassın eğer bu tip oyunlar oynamak istiyorsan kesenin ağzını açıp en az galaxy wonder alacaksın Açmaz zaten rezisif ekranda oyun oynamanın hiç bir zevki olmazgalaxy pocketin özellikleri gio dan daha fazla hd oyun açamaz mı
Android sürümüne gerek yok 800 mhz ve üstüne Adreno 200 oynasa bile 512 mb ram ile verim alamazsın.ama pockettin android sürümü 2.3 işlemcisi 830mhz arm11 bunlar hd oyun için yetmez mi
Daha fazla demişsin de daha pocketta falsh player bile yok nasıl telefon bugalaxy pocketin özellikleri gio dan daha fazla hd oyun açamaz mı

işte bende bundan bahsediyorumGio al
- - - Eklendi - - -
603 kullandım nova 2 falan yok.gio da30 oyun buluyorsan 603te 10 oyun anca bulursun

Biri videosunu çekmişti Gio'da kasmadan NFS Hot Pursuit oynuyordu
Android deki kadar yok tabii ki ama Aldığın Android'de Gio....Gio nun HD oyunlarda performans verebileceğini tahmin edebiliyor musun![]()
Peki kaç tane böyle oynayabilir ki kardeşim donanımı ve sistemi belli zaten kuzumBiri videosunu çekmişti Gio'da kasmadan NFS Hot Pursuit oynuyordu
Oyun performansı istiyorsan sana önerebileceğim modeller ; Gio ve Fit belki 603 de olur ucuz bulursan
830 mhz Gpu ile çok şey beklememek gerek Adreno 200 Onlar oynanırmesela galaxy pocketta dungeon hunter 1 ,nova 1, hero of sparta ,pes ,the settlers, modern combat 1 serilerini açarmı açmaz mı yani ben çok ta büyük oyunları demiyom
- - - Eklendi - - -
www.maxicep.com/android-oyun/bomba-galaxy-mini-gta-3-geldi-galaxy-mini-ve-t20-icin-dev-oyun-arsivi-denendi-581111.html mesala burdaki konuya bakın adam galaxy mini için hd oyunlar bulmuş heralde galaxy pocket için de olur dimi