[BAYRAKTAR MEDYA] Yepyeni okunan saat widget (kendi yapımım)

Sponsorlu Bağlantılar

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
[BAYRAKTAR MEDYA] Yepyeni okunan saat widget (kendi yapımım)
Saate bakmak hiç bukadar kolay olmamıştı :) Widget yapımını denemek için yaptığım kullanışlı olduğunu düşündüğüm saat widgetı
v1.0

V1.1

Deneme amaçlı yapıldığı için çok test etme imkanım olmadı hatalar olabilir hataları bildirirseniz sevinirim

V2.0 da yapılacak değişiklikler
Arkaplan resmini kendi resimlerinizden seçebileceksiniz.
Geri sayım sayacı eklenecek ve ekranda kaç dakika kaç saat kaldığını görebileceksiniz.
Kronometre eklenecek aynı şekilde ekranda göreceksiniz.
Yapabilirsem opsiyonel olarak arkaplan transparan seçilebilecek

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ışık_22, CanKartaL, lemaynak ve 11 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
İlginç bir çalışma.Eline sağlık.

dücane

dücane

Üye
Hocam cok güzel olmus, fakat arkaplani seffaf yapip yaziyi siyah yapsan olurmu? seffaf daha güzel olur bence

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
wgz olduğu için arkaplan şeffaf olmuyor baya uğraştım yapmasını bilen varsa değiştirebilirim

v1.1 i hazırladım bu versiyonda yazı renklerini arkaplanı değiştirebileceksiniz yazılar ortalı olacak ekran görüntülerini alıyorum birazdan paylaşırım

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
teşekkürler

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Abi büyük harfli yapmışsın :) küçük olmamıştı ama bak bu çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık, teşekkürler :sarıl: Hemen deniyorum :)

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
1.1 çok güzel olmuş eline sağlık :tşk:

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Abi büyük harfli yapmışsın :) küçük olmamıştı ama bak bu çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık, teşekkürler :sarıl: Hemen deniyorum :)

evet büyük harf tasarladığım programa ters geliyordu o yüzden küçüktü ama sonra ilk harfi büyütmek için özel bir kod kulladım

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
evet büyük harf tasarladığım programa ters geliyordu o yüzden küçüktü ama sonra ilk harfi büyütmek için özel bir kod kulladım

Olsun abş çok güzel olmuş gerçekten. v1.1 de güzel renkli felan :)

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
teşekkürler kardeşim okeyle piştiyi paylaşacaktın

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim okeyle piştiyi paylaşacaktın

pişti oyunu bitti bir kaçgün test edicem ondan sonra oviye gidecek haftaya pazartesinden itibaren her an kampanya olabilir

yine duyurusunu eski konu üzerinden yapacam

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
pişti oyunu bitti bir kaçgün test edicem ondan sonra oviye gidecek haftaya pazartesinden itibaren her an kampanya olabilir

yine duyurusunu eski konu üzerinden yapacam

Tamam bekliyoruz pm bakarmısın

iizzz

iizzz

Üye
teşekürler

Violonist

Üye
eline sağlık dostum. bilirisin bu flip clcok saati var türkçe günler diye bunu büyük şekilde yapman mümkün müdür?

Bu arada denedim yanlız tarih yarım görünüyor. Yani yapısı widgetin dışında kaldığı için görünmüyor.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
ekran görüntüleri benim telefondan tam görünüyor
muhtemelen sen farklı bir font kullanıyorsun ondandır

akifd

akifd

Üye
çok güzel düşünce ve saat sevdim ev ekranına fark kattı dijital saatin altına çok iyi durdu yanlız v1.1i direk uploat düşen cepten giren arkadaşlara zorluk oluyor benim gimi

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bu saat widgetlerinden çok var ve gereksiz. Bunun yerine iftara kaç saat kaldığını gösteren widget yapsan daha kullanışlı olur...

Üst Alt