Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia'dan 7.9.2012 işareti.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
Nokia'dan 7.9.2012 işareti.
Nokia Helsinki mağazasına astığı reklamlara 7.9.2012 tarihini işaret etti. Biliyorsunuz bu tarihlerde Nokianin her yıl yaptıgı Nokia world toplantıları var. Büyük ihtimalle Nokia bu toplantıda yeni wp8 modelini veya modellerini tanıtacaktır.
kullanıcıadları
Üye
İnşallah güzel bir model tanıtırlar.Hadi hayırlısı.Benim Nokia'dan beklentilerim yüksek
papakudioflu
Admin
Konu Sahibi
resimleri ekledim.bu arada sadece sadece wp8 telefona takılmamakta fayda var windowsRT tablet veya wp7.8 güncellemesi de olabilir
resimdeki afiş finlandiyadaki merkez nokiashopa asilmiş şu anda tadilatta 7eylulde buyuk surprize hazir olun diyor ve qr kodu tarayarak bizi takip edebilirsiniz diyor.
Del Rey
Üye
Konu Windows Phone olunca hala heyecanliyim. Merakla bekliyorum. Cok tesekkurler.
Yalniz merak ettigim Helsinki amagazasina asilan afis niye Suomi degil de Ingilizce? :/
nokia globalin yeni pazarlama stratejisi. Kapali magazayi bile dunya genelinde mesaj vermek icin kullaniyorlar. İngilizce olunca da daha buyuk kitleye ulaşti bu afişler.