Nokia'dan 7.9.2012 işareti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'dan 7.9.2012 işareti.
Nokia Helsinki mağazasına astığı reklamlara 7.9.2012 tarihini işaret etti. Biliyorsunuz bu tarihlerde Nokianin her yıl yaptıgı Nokia world toplantıları var. Büyük ihtimalle Nokia bu toplantıda yeni wp8 modelini veya modellerini tanıtacaktır.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Cihanî Sultan

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
İnşallah güzel bir model tanıtırlar.Hadi hayırlısı.Benim Nokia'dan beklentilerim yüksek

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
resimleri ekledim.bu arada sadece sadece wp8 telefona takılmamakta fayda var windowsRT tablet veya wp7.8 güncellemesi de olabilir

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
resimleri ekledim.bu arada sadece sadece wp8 telefona takılmamakta fayda var windowsRT tablet veya wp7.8 güncellemesi de olabilir

Wp 7.8 benim için pek önemli değil de Windows RT ve Wp8 telefonları heyecanla bekliyorum.3'ü birden açıklanırsa gerçekten süper olur :kıskıs:

aleranol

aleranol

Üye
windows rt veya ce kısıtlnamış değilmiydi? Ben w8li tablet bekliyorum ve tabi muhteşem bir wp8 cihazı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Windowsrt win8in tablet versiyonu aynı çekirdek. Tabi Nokia bu ucunu birden de aciklayabilir bir silkelenmesi ve piyasayı da kendisine çevirmesi lazim

- - - Eklendi - - -

Wp 7.8 benim için pek önemli değil de Windows RT ve Wp8 telefonları heyecanla bekliyorum.3'ü birden açıklanırsa gerçekten süper olur :kıskıs:
Bizim için önemli:(

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
ANIL

ANIL

Admin
7 şubat'ta belle çıkmıştı ne var bu 7de anlamadım ki :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekim'i beklemeden "7 Eylül" için elleri ovuşturmaya başlayalım o zaman...:eller:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Ekim'i beklemeden "7 Eylül" için elleri ovuşturmaya başlayalım o zaman...:eller:

resimdeki afiş finlandiyadaki merkez nokiashopa asilmiş şu anda tadilatta 7eylulde buyuk surprize hazir olun diyor ve qr kodu tarayarak bizi takip edebilirsiniz diyor.

Del Rey

Del Rey

Üye
Konu Windows Phone olunca hala heyecanliyim. Merakla bekliyorum. Cok tesekkurler.

Yalniz merak ettigim Helsinki amagazasina asilan afis niye Suomi degil de Ingilizce? :/

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Konu Windows Phone olunca hala heyecanliyim. Merakla bekliyorum. Cok tesekkurler.

Yalniz merak ettigim Helsinki amagazasina asilan afis niye Suomi degil de Ingilizce? :/

nokia globalin yeni pazarlama stratejisi. Kapali magazayi bile dunya genelinde mesaj vermek icin kullaniyorlar. İngilizce olunca da daha buyuk kitleye ulaşti bu afişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt