64 GB'lık Samsung Galaxy S III iptal olmadı, bu sene satılacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
64 GB'lık Samsung Galaxy S III iptal olmadı, bu sene satılacak
Bir süredir Samsung Galaxy S III'ün 64 GB kapasiteli versiyonunun iptal olduğuna (satışa sunulmayacağına) dair açıklamalar yapılıyordu. Ancak son söz Samsung tarafından geldi ve başlıktan da anlaşılabildiği gibi 64 GB'lık Galaxy S III bu yıl satışa sunulacak.

Samsung'un iki ayda 10 milyon satış rakamına ulaşan telefonu Galaxy S III, ülkemizde de büyük ilgi gördü denilebilir. Yalnızca teknoloji mağazalarında değil, operatörlerin sunduğu avantajlarla da telefona sahip olan birçok kişi var.

Bir süredir 64 GB'lık versiyon için yapılan gereksiz haberlere basın sözcüsünün açıklamasıyla yanıt verildi. Yılın ikinci yarısında bu yeni versiyonun satışına başlanacağı bilgisini verdi. Ayrıca buna ek olarak satışların bölgelere bağlı olarak değişebileceği de belirtildi.

Son olarak 64 GB'lık versiyonun fiyatı hakkında şu an için yapılan herhangi bir açıklama olmadığını da belirtelim.

(Pc Labs)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Haber için teşekkürler.diğer konu :locked:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Teşekkürler kardeşim haber için :) Bunun yanında 64 GB lık Hafıza kartı :eller:

Superfan

Superfan

Üye
SIII MicroSD destekliyor mu?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bilgisayar mı bu mübarek birde kart diyorsun :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
s3 64gb boş olur diye düşünüyorum iphone 5 bunun tozunu atacağa benziyor

Superfan

Superfan

Üye
s3 64gb boş olur diye düşünüyorum iphone 5 bunun tozunu atacağa benziyor

Niye boş olsun ? Binlerce kişi 64GB ' lık model için ön sipariş verdi.Sırf 64GB ' lık için bu kadar bekleyen var.Ayrıca Samsung'un sadece 1000 kişi için 64GB 'lık model üreteceğini zannetmem.Ve iPhone 5 çıksın da görek.Neymiş mübarek :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İ5 eğer 4 çekirdek çıkarsa hepsinin tozunu merak etme ;) Şu anda bilinmiyor nasıl çıkacağı ama.

technoshark

technoshark

Üye
64 Gb vay arkadaş ya.. patlamasın sonra :D

Superfan

Superfan

Üye
Aslında Apple teknolojiyi ileriden yakalıyor.iPad 2' nin sahip olduğu işlemcinin performansını şu an çoğu tablet zor veriyor.Ama apple bu sene telefondan düştü.Diğer markalar bu teknolojiye çok hızlı yetişmeye başladı.Yani Apple iPhone 5 te çok büyük bir başarı yakalayamazsa iPhone işi biter.

cyber

cyber

Üye
bi karar verin artık çıkıyo mu çıkmıyo mu :D

O-Xan

O-Xan

Üye
Bilgisayarlara elveda zamanı :)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
128 GB Klon Iphoneda görmüştüm birde bunda...
ne gerek var karşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt