Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3gs de macro modu nerede? Nasıl gireceğiz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Unforgiven_
Üye
Konu Sahibi
3gs de macro modu nerede? Nasıl gireceğiz?
iPhone alalı 4gün oldu k.bakmayın arkadaşlar yeni yeni çözüyorum da 3gS de macro modu varmış fakat bir türlü bulamadım nereden ve nasıl gireriz bu macro moduna? Yardım ederseniz çok iyi olur
bildiğim kadarıyla iphone da kamera ile ilgili hiç bir ayar yok. Programı muhakkak vardır.
S.c.k.N
Üye
Iphone kullanmadim ve umarim sorunu dogru anlamisimdir odaklama yapmak icin normal kamera cekimindeyken ekranda odaklanmak istedigin yere dokundugunuzda yesil cerceve icinde oraya odaklaniyor diye hatirliyorum.
_Unforgiven_
Üye
Konu Sahibi
hiçbir seçenek yok sadec ekrana dokununca odaklanma ve ızgara seçeneği var ızgara da çerçeveye bölüyor
3.2mp evet gün ışığında çekimleri gerçekten güzel çoğu 5mp'liklerden daha iyi ama gece ne sen sor ne de ben söyleyeyim
Neo V ile sırf fotoğraf yüzünden arada kalmıştım Neo V fotoğrafta daha iyi ama bu da uygulama ve internet vb konularda kalvyesi daha rahat
MasteLaa
Üye
Dediğin gibi gece sıkıntı yaratır iPhone da kendinden yüksek MP dekilerden daha iyi çeker genellikle
^BaRoN^
Üye
Camera+,Snapseed veya iPhoto isinizi gorecektir.
franzliszt
Üye
macro modu diye ayırma yokki cihazı objeye yaklaştır üstüne tıkla otomatik macroya alıyor o lensi ileri geri götürüp ayarlıyor