:perde: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere...
BreakerZote Üye - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler...
- - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler...
codblackops2 Üye Vatron' Alıntı: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu hastanede değilmsn sen
Vatron' Alıntı: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu hastanede değilmsn sen
VKUCUKSAHİN Üye Vatron' Alıntı: 0 herkese iyi geceler. görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Paşa nereye yav
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Hoş buldum telefondaki idare edin isa abiiii Genişletmek için tıkla ... İkibin bir bir, İkibin iki iki
alpayoktay' Alıntı: Hoş buldum telefondaki idare edin isa abiiii Genişletmek için tıkla ... İkibin bir bir, İkibin iki iki
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: Hoş buldum telefondaki idare edin isa abiiii Genişletmek için tıkla ... + Goş buldum diyecektin
alpayoktay' Alıntı: Hoş buldum telefondaki idare edin isa abiiii Genişletmek için tıkla ... + Goş buldum diyecektin
Otroligt Üye goş buldum yazıyorum SwiftKey çeviriyor - - - Eklendi - - - goş buldum yazıyorum SwiftKey çeviriyor
VKUCUKSAHİN Üye alpayoktay' Alıntı: goş buldum yazıyorum SwiftKey çeviriyor Genişletmek için tıkla ... SwiftKey ne kuzum yaa Önceden SwiftKey mi vardı
alpayoktay' Alıntı: goş buldum yazıyorum SwiftKey çeviriyor Genişletmek için tıkla ... SwiftKey ne kuzum yaa Önceden SwiftKey mi vardı