Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle değil mi ama? :-)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
öyle değil mi ama? :-)
Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye basıp, sonra tekrar basıp ''ulan şimdi bu açık mı kapalı mı'' hissi diye de birşey var. bence açık.
Bu duyguyu bilirim. En son kaldığım kiralık evde düğmelerin bir düzeni yoktu, kimisi üste basınca kapanıyordu kimisi alta. Dolayısıyla ezberleyemiyorsun ve elektrik gidince dediğin hisse kapılıyorsun
Bu duyguyu bilirim. En son kaldığım kiralık evde düğmelerin bir düzeni yoktu, kimisi üste basınca kapanıyordu kimisi alta. Dolayısıyla ezberleyemiyorsun ve elektrik gidince dediğin hisse kapılıyorsun
Elektrikten biraz anlarım. Anahtarları ters olanları belirleyip sigortaları kapatıp tornavidayla anahtarları cevirip hepsini aynı yonde acılır duruma getirdim. Böyle bir problemi kaldırdım. Sizede tavsiye ederim. SİGORTALARI KAPATMAYI UNUTMAYIN.
Elektrikten biraz anlarım. Anahtarları ters olanları belirleyip sigortaları kapatıp tornavidayla anahtarları cevirip hepsini aynı yonde acılır duruma getirdim. Böyle bir problemi kaldırdım. Sizede tavsiye ederim. SİGORTALARI KAPATMAYI UNUTMAYIN.