öyle değil mi ama? :-)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
öyle değil mi ama? :-)
Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye basıp, sonra tekrar basıp ''ulan şimdi bu açık mı kapalı mı'' hissi diye de birşey var. bence açık.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Elektiriğin gittiğini unutup düğmeye basıp, sonra tekrar basıp ''ulan şimdi bu açık mı kapalı mı'' hissi diye de birşey var. bence açık.

Bu duyguyu bilirim. En son kaldığım kiralık evde düğmelerin bir düzeni yoktu, kimisi üste basınca kapanıyordu kimisi alta. Dolayısıyla ezberleyemiyorsun ve elektrik gidince dediğin hisse kapılıyorsun :kop:

Standart olanı, aşağı açık yukarı kapalı :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Bu duyguyu bilirim. En son kaldığım kiralık evde düğmelerin bir düzeni yoktu, kimisi üste basınca kapanıyordu kimisi alta. Dolayısıyla ezberleyemiyorsun ve elektrik gidince dediğin hisse kapılıyorsun :kop:

Standart olanı, aşağı açık yukarı kapalı :oke:

bide yatağa girecekken düşme korkusuyla ışığı tekrar açıp yatağın yerini tam anlamıyla analiz etmek var. :D

berky41

berky41

Üye
Elektrikten biraz anlarım. Anahtarları ters olanları belirleyip sigortaları kapatıp tornavidayla anahtarları cevirip hepsini aynı yonde acılır duruma getirdim. Böyle bir problemi kaldırdım. Sizede tavsiye ederim. SİGORTALARI KAPATMAYI UNUTMAYIN.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Elektrikten biraz anlarım. Anahtarları ters olanları belirleyip sigortaları kapatıp tornavidayla anahtarları cevirip hepsini aynı yonde acılır duruma getirdim. Böyle bir problemi kaldırdım. Sizede tavsiye ederim. SİGORTALARI KAPATMAYI UNUTMAYIN.

bunu yapabileceğimi sanmıyorum :) :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Apartmanın sigortasını kapattım :s :kop:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bendede var o :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
hort :islik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt