ace s5830 2.3.6 türkiye güncellemesi artık imkansız gibi...

Sponsorlu Bağlantılar

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
ace s5830 2.3.6 türkiye güncellemesi artık imkansız gibi...
slm arkadaşlar dün samsung a s5830 modeli için 2.3.6 güncellemesi gelicek mi diye mail gönderdim.cewap şöyle:

GT-S5830 model cihazınız "Android 2.3.3 İşletim Sistemi " özelliğine sahiptir,
2.3.6 versiyonu bulunmamaktadır. 2.3.6 versiyonunu araştırıp yükletmeniz sonucunda
cihazınızda oluşabilecek sorunlarda sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

galiba s5830 modeli için 2.3.6 güncellemesinin çıkmamasının sebebi s5830i modeli.ki ben böyle düşünüyorum.çok garip ama galaxy ace s5830 modeliyle beraber çıkan diğer alt model telefonlar 2.3.6 türkiye güncellemesini aldı.ama samsung türkiye s5830 modelini bu güncellemeden mahrum bıraktı.bu zamana kadar kies ten bekledim ama bu saaten sonra da s5830 için 2.3.6 tur güncellemesi imkansız gibi.

şimdi asıl önemlisi ben telefonuma 2.3.6 yüklemek istiyorum.türkiye hariç diğer çoğu ülke s5830 2.3.6 güncellemesini yayınladı.bende telefonuma 2.3.6 yüklemek istiyorum bunu en basit ve sorunsuz bir şekilde nasıl yapabilirim,bana lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz...

tek bir sorum var ...

başka bir ülkenin orjinal romunun yüklenmesinin zararları nelerdir ?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yok artık gio ya geldi ace e gelmezmi

KayraBey

KayraBey

Üye
Gio'ya gelmiş olma sebebi nedir peki? Belki önceki sürümde çok hata vardı.2.3.6 sürümü ile düzelttiler.Ace 2.2.1 Froyo ile geldi ve 2.3.3 Ginger'a yükseldi.Bundan sonra telefonda herhangi bir sıkıntı olmadığını düşünerek yeni bir güncelleme çıkarmayı gerek duymamışlardır.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
Gio'ya gelmiş olma sebebi nedir peki? Belki önceki sürümde çok hata vardı.2.3.6 sürümü ile düzelttiler.Ace 2.2.1 Froyo ile geldi ve 2.3.3 Ginger'a yükseldi.Bundan sonra telefonda herhangi bir sıkıntı olmadığını düşünerek yeni bir güncelleme çıkarmayı gerek duymamışlardır.

mantıklı değil :nono:

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi

Peki neden güncelleme bekliyorsun? Ne gibi şikayetlerin var 2.3.3.'ten? Sırf telefon bilgilerinde 2.3.6 yazmasını istemiyorsun herhalde değil mi...?...

arkadaşım 2.3.6 güncellemesinin getirdiği yenilikleri bilmiyorsun heralde.

1.si ''şarj süresi kısalıyor.ve daha şarj daha uzun gidiyor'' (en önemlisi bu bence )

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu özellik Ace için mi geçerli?

nexpow

nexpow

Üye
gelmiyosa gelmiyodur bunu düşünüp yas tutcak halimiz yok ama şuanki versiyonda 2,3,3 de herhangi bi eksiklik hata yok gelecek versiyonda yapılacak şeyler

şarj dır (kuzenim ace i kullanıyo sarj dayanmıyo diyo yani bişey degişmemiş)
ram kullanııda degişmiyo pek

grafik degişiyo başka şeyler yok yani ekstradan bişey yok

samsunga bu kadar kızmamak lazım elinde biton telefonvar ace için bişey degişmiyo yeniversiyonun getirdigi grafik dışında bişey yok

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gelmiyosa gelmiyodur bunu düşünüp yas tutcak halimiz yok ama şuanki versiyonda 2,3,3 de herhangi bi eksiklik hata yok gelecek versiyonda yapılacak şeyler

şarj dır (kuzenim ace i kullanıyo sarj dayanmıyo diyo yani bişey degişmemiş)
ram kullanııda degişmiyo pek

grafik degişiyo başka şeyler yok yani ekstradan bişey yok

samsunga bu kadar kızmamak lazım elinde biton telefonvar ace için bişey degişmiyo yeniversiyonun getirdigi grafik dışında bişey yok
ace i hiçbirşey kullanmıyoki dayanıcak o kadar

freegreybird

Üye

arkadaşım 2.3.6 güncellemesinin getirdiği yenilikleri bilmiyorsun heralde.

1.si ''şarj süresi kısalıyor.ve daha şarj daha uzun gidiyor'' (en önemlisi bu bence )

para vererek aldıgım bi urunun baska ulke kullanıcıları tarafanıdan daha verımlı bı sekılde kullanmaları benım canımı acıtıyor.onlar da kullanmasın demıyorum bız de kullanalım dıyorum.sonucta bedelı neyse bız de odedık.samsung bıze babasının hayrına vermedı bu telefonu.telefonuma 2.3.4 yuklemıstım rus siteden.o gayet ıyıydı hatta ace ıcın mukemmle yakındı.ama garantı kapsamından cıkıyor telefon.2.3.3 un kotu oldugunu bılmeme ragmen sırf garantı dısına cıkmasın dıye tekrar 2.3.3 e dondum. para vererek aldıgım cıhazın daha verımlı halde calısabıldıgını bılmeme ragmen(2.3.4 , 2.3.5 , 2.3.6) suan en dandık surumu kullanmaya mahkum oldum(2.3.3) .simdi sen cıkıp da diyorsun kı demekkı sorunsuz bı surum onun ıcın daha gelısmısını yayınlamıyorlar.diğer ulkedelerdeki 2.3.3 surumler de burdakı 2.3.3 surumlerın aynısı.madem 2.3.3 sorunsuz o zaman neden o ulkelerde 2.3.4 ve ustu yasal yayımlanıyor. yazdıklarından cok bellı kı senın 2.3.3 surumlu bı ace telefonun yok yada var ama 2.3.4 ve ustu surumleri kullanmamıssın.eger bu surumun turkıyede olmamasını sen bu sekılde savunuyorsan demekki senın anlayamadıgın seyler var.bosver sen yorma kafanı.keyfıne bak.:)

alsour

Üye
Adam haklı :D

Üst Alt