artık canına tak etmiş demek ki Elizabeth'lik :haha: - - - Eklendi - - - Upp
MrTech Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: artık canına tak etmiş demek ki Genişletmek için tıkla ... Elizabeth'lik - - - Eklendi - - - Upp
__xXx__' Alıntı: artık canına tak etmiş demek ki Genişletmek için tıkla ... Elizabeth'lik - - - Eklendi - - - Upp
VKUCUKSAHİN Üye Yanımda babam vardı belgesel izliyordu Birden gülünce suratıma boş boş baktı Kahkaha bastım bende
MrTech Üye Konu Sahibi tinasoft' Alıntı: Yanımda babam vardı belgesel izliyordu Birden gülünce suratıma boş boş baktı Kahkaha bastım bende Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Upp
tinasoft' Alıntı: Yanımda babam vardı belgesel izliyordu Birden gülünce suratıma boş boş baktı Kahkaha bastım bende Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Upp
kinggkongg Üye eheee - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Editledim it is Haydar Dümen Genişletmek için tıkla ... Not "it is"! He is Haydar Dümen. Your English is very bad.
eheee - - - Eklendi - - - MrTech' Alıntı: Editledim it is Haydar Dümen Genişletmek için tıkla ... Not "it is"! He is Haydar Dümen. Your English is very bad.