Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Cümleten hoş geldiniz O.o

__xXx__

__xXx__

Üye
:(:(

_RYUK_

_RYUK_

Üye
hoş bulduk sıcaktan uyuyamadım nasılsınız ?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Üstad'ım geliştirilebilir bir sistem. Hele ki Symbian'a nazaran daha da geniş bir sistem diyebiliriz. Ben de Symbian'dan geçtim, kendi oluşturduğum Rom'umu kullanıyorum. Süper.. Kesinlikle kullan..

zaten bendeki symbian'ın nokia'nınki ile uzaktan yakından alakası yok şu an :ehe 256 mb ram ile bile uçuşta maşallah. herkes şaşırıyor. zaten symbianı bu yüzden bırakamıyorum. kurcalanması bol. örneğin son çıkardığı 808 preview den çalıp çırpmadığım şey kalmadı :ehe kimbilir android de neler yaparım :hmmm ama hocam benim sorunum android le değil. google a güvenmiyorum. kendisi dahil hiçbir servisini kullanmıyorum. gizlilik konusunda bana göre sıfır. bir de her piyasayı ele geçirmeye çalışması dikkatimi çekiyor :hmmm

codblackops2

codblackops2

Üye

zaten bendeki symbian'ın nokia'nınki ile uzaktan yakından alakası yok şu an :ehe 256 mb ram ile bile uçuşta maşallah. herkes şaşırıyor. zaten symbianı bu yüzden bırakamıyorum. kurcalanması bol. örneğin spn çıkardığı 808 preview den çalıp çırpmadığım şey kalmadı :ehe kimbilir android de neler yaparım :hmmm ama hocam benim sorunum android le değil. google a güvenmiyorum. kendisi dahil hiçbir servisini kullanmıyorum. gizlilik konusunda bana göre sıfır. bir de her piyasayı ele geçirmeye çalışması dikkatimi çekiyor :hmmm

Gizlilik dediğin nedir abi tarama geçmişinden silcen bahane üretme lütfen :d:

Placebo-

Placebo-

Üye

Ne güzel işte :) Tabii araba tutması gibi sorunlar olmuyorsa :ehe

Kulağımda kulaklık, elimde telefon. Dizimin üstünde laptop. Önümde tv. Ayaklarım ne durumda bilmiyorum. Felç oldum felç. :zzz:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi cümleten iyi geceler ...
Keyifli muhabbetler diliyorum ...:)

Otroligt

Otroligt

Üye

Yok yav ben seviyorum şahsen :) 3. numaradan ayıt ettin mi değme keyfime :ehe
Hiç sevmiyorum ya ben. Geçmek bilmiyor o yollar uzadıkça uzuyor :D Tabii diğer yolculara da bağlı değişiyor yolculuğun gidişatı

Üst Alt