Bölüm çok pasif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm çok pasif
Arkadaşlar ben bu pc bölümünün pasifliğinden şikayetçiyim.günlerdir kasa toplama isteği çıkmıyor.diğer bölümlerde günde 20 konu açılırken bizde 1tane bile açılmıyor:off:sabahtan beri ara ara bakıyorum hiç kimse yok.:off:bu konuya bir çare bulmamız lazım.acaba bölümü üst kısma taşımak için istekte mi bulunsak??

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
millet bizim için pc mi toplamak isticek :ehe yapcak bişi yok malesef ben bu sorun yüzünden foruma uzun aralıklarla giriyorum artık :ehe

Superfan

Superfan

Üye
Tamam arada bir konu açarım.10.000 bütçe veririm her gün yeni bir hayali gerçekleştiririz :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve PrınceOfPersia
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadasım yapacak bısey yok...
Mılletın pc sının bozulmasını ısteyemezsın veya hergun bırı yenı kasa alacak dıye bırsey yok...
Bolume sen konu acabılırsın
yenı ekran kartlarını anakartları tanıtabılırsın..

Tabı abartmadan :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ben bu pc bölümünün pasifliğinden şikayetçiyim.günlerdir kasa toplama isteği çıkmıyor.diğer bölümlerde günde 20 konu açılırken bizde 1tane bile açılmıyor:off:sabahtan beri ara ara bakıyorum hiç kimse yok.:off:bu konuya bir çare bulmamız lazım.acaba bölümü üst kısma taşımak için istekte mi bulunsak??

:kop2:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
:muha:

Superfan

Superfan

Üye
Ben yinede 1 - 2 konu açarım.HAVOC felan , server için bilgisayar felan derken şakacıktan 20.000 tl bütçe veririm.Arkadaş mutlu olur.Hemde kısıtlanma olmaz :D

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Oncelikli olarak icindeki paylasim ve yardimlasma sevkini anliyor ve gorebiliyorum. Fakat PC Donanim denildiginde sadece PC toplamak midir asil konu?

Donanimsal anlamda faydali olabilecek konulari bulup paylasmak, bolumumuzu icerik olarak zenginlestirmek, oldugundan daha iyi bir seviyeye getirmemiz daha guzel olmaz mi?

PC toplamak isteyenlere rehberlik yapmak belli bir bilgi ve tecrube asamasindan sonra herkesin kolaylikla yapabilecegi yada yaptigini dusunebilecegi bir konu.
Asil mevzu gelismekte ve degismekte olan bilisim dunyasinda yuzlerce farkli donanim ve teknolojik oge hakkinda guncel bilgi ve deneyimleri aktarabilmek olmali diye dusunuyorum.

Umarin sen basta olmak uzere cevabimi okuyan diger arkadaslarim beni yanlis anlamazlar :)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ve mod konuştu :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Oncelikli olarak icindeki paylasim ve yardimlasma sevkini anliyor ve gorebiliyorum. Fakat PC Donanim denildiginde sadece PC toplamak midir asil konu?

Donanimsal anlamda faydali olabilecek konulari bulup paylasmak, bolumumuzu icerik olarak zenginlestirmek, oldugundan daha iyi bir seviyeye getirmemiz daha guzel olmaz mi?

PC toplamak isteyenlere rehberlik yapmak belli bir bilgi ve tecrube asamasindan sonra herkesin kolaylikla yapabilecegi yada yaptigini dusunebilecegi bir konu.
Asil mevzu gelismekte ve degismekte olan bilisim dunyasinda yuzlerce farkli donanim ve teknolojik oge hakkinda guncel bilgi ve deneyimleri aktarabilmek olmali diye dusunuyorum.

Umarin sen basta olmak uzere cevabimi okuyan diger arkadaslarim beni yanlis anlamazlar :)
:alkis:
eline sağlık abi :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
lolaman

lolaman

Üye
Beyler ben hergün sizden yeni bi laptop bulmanızı isterim yani sorun yok aslında bi tane buldum nasıl bu iyimi çok ısınıyo diyolar çaresi varmı Packard bell ts11hr-626 dan iyimidir nedir iyi oldugu bellide ısınma sorunu varmış nedendir?

Superfan

Superfan

Üye
Helal olsun!Duygulandım :tebessüm:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Pc bölümünde Windows bölümünde bilgilendirme ve yenilik haberleri ile ilgili güncel haber kaynakları verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
ANIL

ANIL

Admin
Beyler ben hergün sizden yeni bi laptop bulmanızı isterim yani sorun yok aslında bi tane buldum nasıl bu iyimi çok ısınıyo diyolar çaresi varmı Packard bell ts11hr-626 dan iyimidir nedir iyi oldugu bellide ısınma sorunu varmış nedendir?

yeni serilerde ısınma sorunu yok. 6100 serisi yeni. 6770m ekran kartı var highta sıkıntı çekmezsin.

Praet0r2

Üye
ben o bölümde canlılık olsun diye bazı konulara yorum yaptım bir kaç gün canlandı tabiki ben yorum yaptığım için uyarı ve 1 hafta uzaklaştırma aldım bende bi daha o bölümlere korkudan uğramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt