c6-01 kamera açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

mirales

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kamera açılmıyor
abilerim oncelikle konuyu yanlıs yere actıgım için özür diliyorum ama çok çaresizim c6-01 telefonumun kamerası açılmıyor kamera tusuna basıyorum biraz bekliyor ve su hatayı veriyor ''beklenmedik bir hata olustu.kamerayı tekrar baslatın.kamerayı yeniden baslatmak işe yaramaz ise telefonu yeniden baslatın '' diyor ama ikiside işe yaramıyor symian anna idi az once belle ye güncelledim düzelir diye yinede düzelmedi lütfen yardım edin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:allalla:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Fabrika ayarlarına dönmeyi denedim mi kardeşim ?

mirales

Üye
    Konu Sahibi
hayır ama olmaz gibime geliyor deniyimmi bi bi zarar verirmi pek anlamam bu meretten :(

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Dead Flash mı lazım yoksa :züü: Gökçen Abim ??

codblackops2

codblackops2

Üye
Dead Flash mı lazım yoksa :züü: Gökçen Abim ??

O da şoka uğradı :)
Fabrika ayarlarını dene soft format hard format at yazılımı tekrar yükle hiç biri olmazsa dead flash at o da olmuyorsa garantiye ver.:)

doctorrr

doctorrr

Üye
ya dead flash yada servis açarı yok :dry:

mirales

Üye
    Konu Sahibi
hiç bişey anlamadım bu işlerden pek anlamıyorum size sıgınıyorum dead flash hard format ne demek diye sorsam bir kişi bile ilgilenmiyecek garantiye versem 2 ay gelmez :S off

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gençler dikkatli okuyun anna da arıza almış belle yüklemiş ama düzelmemiş yani soft hard flaş çözüm olur mu derseniz zannetmem :(

codblackops2

codblackops2

Üye
o zaman garantiye ver.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dediğimi yap fabrika ayarlarına dön ;) olmadı garantiye yolla eğer varsa daha fazla uğraşma ;) 1 haftada geri gelir yüksek ihtimal belki 1 günde bile gelir yazılım atıp gönderirler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu arada hafıza kartını çıkarıp açmayı bi dene

doctorrr

doctorrr

Üye
gökçen abi o belki çözebilir :hmmm

mirales

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını cıkartıp denedım olmadı malesef delircem yaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bu arada hafıza kartını çıkarıp açmayı bi dene
Abim bende de olmuştu ben telefonu açıp kapadım düzeldi ama bu kardeşimizde olmuyormuş ben olsam format atardım her hangi bir dosya kaynaklı da olabilir.Formatladıktan sonra olmazsa dead flash deneriz :hmmm

mirales

Üye
    Konu Sahibi
format nasıl atılıyor yardım edermisnz ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fatih arkadaş belle yüklemiş dolayısı ile sistemi temiz yani

doctorrr

doctorrr

Üye
:allalla: kardeş sen servise ver en iyisi kurcalayınca olacak gibi değil :hmmm