Çook Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Çook Acil Yardım
Ben fp2 demo olanı yanı . bir müddet sonra dokunmatiği işleyim yanıt vermemeye ve usb ye bağlanmıyor sadece sarj ediyor usb yazılımı yüklenmedi hatası veriyor .
Ben bu yüzden orjinal yazılıma dönemiyorum sorunu nasıl çözerim.
Servise götür demeyiniz

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
Vallaha kardeş bunu düzeltmenin doğru bir yolu yok bence.Sen servis yolla.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım flash atmayı biliyorsan en son yazılımı yükle düzelir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pc de kurulu olan pc süite ovi süite ogm jaff navfirm programlarını kaldır. Jaff ogm driverleri windows dizini içinden kaldır.
Usb kablosu ile depolama modunda bağlan. Eğer telefonu görürse nokia ovi süite programını kur. Oldu ki Usb görmezse başka usb portuna tak gene olmadı pc ye usb sürücüleri yeniden yükle. En son hiç bir şey olmazsa bilgisayara format at.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Pc de kurulu olan pc süite ovi süite ogm jaff navfirm programlarını kaldır. Jaff ogm driverleri windows dizini içinden kaldır.
Usb kablosu ile depolama modunda bağlan. Eğer telefonu görürse nokia ovi süite programını kur. Oldu ki Usb görmezse başka usb portuna tak gene olmadı pc ye usb sürücüleri yeniden yükle. En son hiç bir şey olmazsa bilgisayara format at.

Jaff ne ogm ne flaslama programı ise ben phoneix kullanıyorum driverler nerden bulucan kaldırmak için olanları.

Usb sürücülerini nereden bulucam
intetnetim yok internet kafeden veya mobilden giriyorum.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

pc nin usb görmemesinin pc ile alakası yoktur... Benim Harici hdd hiç bir pc görmüyodu win7 ile onarma yapınca görmeye başadı. Yani snn sorun telde.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
telin usb girişi mi bozuk yani

mfdrn

mfdrn

Üye
telefonu ovi suite modunda bağla hangi usb portuna taktıysan phoenixte no connection yazan yerden o portu seç sonra fwyi at not :telefonun açık olcak

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Tel kapalı iken pc ye bağla. Açma düğmesine çok kısa bir defa bas pc görürse yeniden flash atarsın. Eğer görmezse dediğimi aynen tekrar et.

- - - Eklendi - - -

telefonu ovi suite modunda bağla hangi usb portuna taktıysan phoenixte no connection yazan yerden o portu seç sonra fwyi at not :telefonun açık olcak

Tel açık iken flash atarsan bir çok sorun doğurabilir....

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi

Tel kapalı iken pc ye bağla. Açma düğmesine çok kısa bir defa bas pc görürse yeniden flash atarsın. Eğer görmezse dediğimi aynen tekrar et.

- - - Eklendi - - -

Tel açık iken flash atarsan bir çok sorun doğurabilir....

Pc taktığım an şarj oluyor ve hata veriyor

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bazen çalışıyo demişsin çalışana kadar tak çıkar. şimdilik başka bir çözüm bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt