U600 Ses yükseltme / u600 Test kodları

Sponsorlu Bağlantılar

yusufbagci

Üye
    Konu Sahibi
U600 Ses yükseltme / u600 Test kodları
Merhaba arkadaşlar,

samsung u600 telefonum var. Fakat hoparlör sesi tatmin edici derecede değil. d900 modellerinde ses yükseltebilme imkanı var. Sesi yükseltebilmem için u600 ün kodlarına ihtiyacım var. bilen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirim. teşekkürler.

Ozan

Ozan

Admin
U600 de ses yükseltme kodu maalesef yok arkadaşım :(

Ayrıca ses bende çok tatminkar, başka bir u600 ü kontrol et eğer aynı degilse seninkinde sorun olabilir. Ve konusma esnasında yandaki ok tuslarından sesi max. getirmis oldugundan emin ol.

biyonikk

Üye
ya bende u600 kullanıom ama sesı hem az hemde msj sesı azıcık calıyor 10sanıye falan acaba benımkımı bozuk yoksa olemı hepsınde yardımcı olunda bozuksa degıstırı zaman gecmeden cunku alalı 2gun oldu cvp beklıyorum arkadaslr sımdıden saolun

Ozan

Ozan

Admin
Ses seviyesi sonda mı mesaj sesi ayarının ? sesi 10 sn çalıyo derken mesaj sesinden mi bahsediyorsun normal melodi mi, mesaj kısa olur çünkü ?

kaankazu

Üye
bende u600 kullanıyorum. ewet sesi cok az cıkıyo telefonun ama yuklıcegın müziği program sayesinde ses kalitesini yukseltiyorum. bölelikle ses acılmıs oluyo .. samsung u600 un ses yukseltme kodu yok ve senın dedğin gibi mesaj sesi cok az ama aranma sesi 1 bucuk dakıka . telefonun bozuk değil u600 öle napıcaksın ama bence cok hoş telefon birascıkta sarjı gitse tadından yenmıcek. 2 gun gidiyo kurcalarsan o bile gitmıyo..

artist_ah

Üye
yüksek cıks ne olcak konsermi verceksiniz

biyonikk

Üye
evet kardesım tel guzel harıka senın dedıgın gıbı sarjıda bıraz fazla gıtse super olcak ama ben degıstırcem bugun yarın cunku mesaj gelınce ses hem az gelıyor hemde tıtremıyor ve telde muzık sesı tatmın etmıyor benı cunku ses cok az cıkıyor sen program falan dıyorsun yoksa programmı var sesı yukseltmek ıcın bıde fıkrınızı alım n80la degısmeyı dusunuom nasıl olur ıımı sızce

serkanbilal

Üye
tşk

Ozan

Ozan

Admin
evet kardesım tel guzel harıka senın dedıgın gıbı sarjıda bıraz fazla gıtse super olcak ama ben degıstırcem bugun yarın cunku mesaj gelınce ses hem az gelıyor hemde tıtremıyor ve telde muzık sesı tatmın etmıyor benı cunku ses cok az cıkıyor sen program falan dıyorsun yoksa programmı var sesı yukseltmek ıcın bıde fıkrınızı alım n80la degısmeyı dusunuom nasıl olur ıımı sızce
Bence sesi gayet yeterli gibi, mesajda titresim yapmak için de bildirimlerden melodi + titresim seçtigin zaman hem aramalarda hem mesajlarda titresimle bir müzik oluyor.

bluexman

Üye

bencede deiştir kardeş bende aldım bi kaç gün kullandım geri verdim o paraya daha güzel telefonlar var telefonda sadece tasarım var başka bişey yok geç kalmadan deiştir bence yarın bi gün piyasası çok düşer bunların kullanışsız bir telefon

manker1

Üye
yakında çıkar ses yükseltme herseyin bir ilacı cıkıyor bununda çıkar :)

izo13

Üye
bu paraya alınabilecek en güzel ve kullanışlı telefon bence. ses konusunda da tatminkar.

mavidolunay07

Üye
bu yara beni öldürmez ama bu telefonun bana yaptıkları beni öldürür abi oyun yükleyeniyorum jad dosyası diye bi şey varmış telde nerye saklamışlar bulamıyorum bir türlü adresini bilen varmı yardım lütfen yok sa satılıkda u 600 var diçem gecen cumartesi aldım budamı veri taban programı istiyo analamadım gitti:agla günlerdir burdayım:sn:aramadım yer kalmadı:@ oldum ama yok bulamıyorum

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aşağıdaki Yazılan Kodları Deneyebilirsin Belki İşe Yarar.

ilk başta şu kodu girerek *#8999*8378# yaparak "donanım testi" ne girin
ordan "ses ayarları" na girin daha sonraaaaaa

NORMAL
---------------------
KULAKLIK KAZANCI : 4
AHİZESİZ KAZANCI : 9
KAYDET DE

NORMAL2(KEYTONE)
---------------------------
KULAKLIK KAZANCI : 15
AHİZESİZ KAZANCI : 15
KAYDET DE

KULAKLIK
KAYDET DE

HOPARLÖR SUP
KULAKLIK KAZANCI : 9
KAYDET DE

HOPARLÖR SDN
KULAKLIK KAZANCI : 3
KAYDET DE

HOPARLÖR ÇKŞ
KAYDET DE

HOPARLÖR YANLIZCA ÇIKIŞ
KULAKLIK KAZANCI : 12
AHİZESİZ KAZANCI : 14
KAYDET DE

IIS NORMAL
KAYDET DE

IIS KULAKLIK
KAYDET DE

IIS NORMAL2
KAYDET DE

IIS HEADSET2
KAYDET DE

Bu AyarLarı Yaptıkdan Sonra TeLefon'ununuzun Sesi Eskisine Göre %100 artıyor... -[Eksi Yönü] Sesi cok actınızmı boğuLuyor we cızırtıLı cıkıyor...

Alıntıdır!!!

biyonikk

Üye
Bence sesi gayet yeterli gibi, mesajda titresim yapmak için de bildirimlerden melodi + titresim seçtigin zaman hem aramalarda hem mesajlarda titresimle bir müzik oluyor.
kardesımbıldırımddıgın ses ayararındaan yapılmıomu ben denedım ama olmuo ya tıtresım yada melodı scenegı var sendede bbole degılmı kardes hemben degıstırmedım cunku harbı pıyayasası usmus ya para etmıoo artık elımızde kaldıı buuu

dente_34

Üye
arkadaslar u600 sesı fılan cıkmıyor nasıl ne denedıysem aynı

celiski_

Üye
tesekkurler

kaankazu

Üye
arkadaslar ben ses yukseltmek için '' Video Converter 3.11 '' i kullnıyorum. bu programla istediğim bi müziğin ses seviyesini acıp telefona atıyorum .. size tavsiyem ses yukseltmek için en ii program bu suan bunu kullanın derim. converter sayesinde ses seviyesini 550 ye getirip convert ediyorum ve convert edilen muziğide telefona atıyorum. bu sayede ses epeycene bi yukselmıs oluyo :D size tavsiyem ses seviyesini 550 den yuksek tutmayın cunku ses boguk cıkıyo ama 999 a kadarda cıkartabiliyosunuz..bu sayede samsung u600 un ses sorunuda ortadan kalkmıs oluyo..hatta en kral ses cıkartan telefondan bile yuksek cıkıyo sesi :) şimdilik bu kadar görusmek uzere :oke:

• Beğen
Tepkiler: omen632
burakgenc

burakgenc

Üye
arkadaslar ben ses yukseltmek için '' Video Converter 3.11 '' i kullnıyorum. bu programla istediğim bi müziğin ses seviyesini acıp telefona atıyorum .. size tavsiyem ses yukseltmek için en ii program bu suan bunu kullanın derim. converter sayesinde ses seviyesini 550 ye getirip convert ediyorum ve convert edilen muziğide telefona atıyorum. bu sayede ses epeycene bi yukselmıs oluyo :D size tavsiyem ses seviyesini 550 den yuksek tutmayın cunku ses boguk cıkıyo ama 999 a kadarda cıkartabiliyosunuz..bu sayede samsung u600 un ses sorunuda ortadan kalkmıs oluyo..hatta en kral ses cıkartan telefondan bile yuksek cıkıyo sesi :) şimdilik bu kadar görusmek uzere :oke:

ewet bende bu sekilde yüklüyorum ama sony ericson vardı onu sattım u 600 aldım sonydeki ses cok ama cok farklı !!! kameraya bisey diyemem flaş da arada büyük farklar var!!!
samsungun görünüm dehset ama özellik olarak 40 firin ekmek yemesi gerekiyor!!:blink::blink::nono::nono:

burakgenc

burakgenc

Üye
kod yanlıs sanırım !!

Üst Alt