n97 için viber programı varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
n97 için viber programı varmı
arkadaslar nokia n97 ıçın viber programı varmıdır varsa yardımcı olurmusunuz cepten viber programı olan ceptelefonları ıle bedava goruşme lutfen yardım edermısınız varmıdır lutfen yardım edermısınız

- - - Eklendi - - -

lütfen yardım edin

- - - Eklendi - - -

ya allah askına yardım edin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş SKYPE olmaz mı aynı görevi yapıyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dediğin program symbian için zor belki vardır ama Android de var

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben dün çok baktım yoktu

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bana cok lazım

Avunyali

Üye
evet symbian icin olsa iyi olur ama ben android ve iphone kullandğm için yani :)

comunistanbul

Üye
n97 icin viber var yalnız ilk başta yukleyemedim (cihaz hackli oldugundan olsa gerek) hard format attıktan sonra nokia magaza aracılıgı ile yükledim ama sandıgım gibi cıkmadı yani iphonedeki gibi goruntulu sohbet ve ya sesli gorusme yapılamıyor sadece yazışma ve fotograf gonderme imkanı sunuyor ki boyle olunca whatsapp kadar bile iş görmüyor .wi fi üzerinden Goruntulu gorusme icin fring i tavsiye ederim ayrıca goruntulu olmasa da skype yi tavsiye ederim en azından wi fi veya 3g uzerinden sesli konusma imkanı saglıyor. Bir de Wechat diye bir uygulama var o da wi fi uzerinden konuş-gönder yöntemi ile calısıyor.

evr3n

Üye
viber var ama sadece chat yapabiliyorsun, o yuzden ben sana nimbuzz messengeri tavsiye ediyorum. her ikisinide ovi magazasinda bulabilirsin. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt