Saçlarım Bozulmasın İstıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarım Bozulmasın İstıyorum
saç tutucu vb spreyler varmış ama hangısınden almam lzm ve hangi marka bılmıyorum yardımcı olurmusunuz saçlarımı her sabah yıkkıyorum ve bilerek hacı sakır ıle yıkıyorum sertleşsın bozulmasın dıye havlu ile kuruluyorum tarak ve sac kurutma fln kullanmıyorum benım ıstedıgım saclarım ıstedıgım gıbıyken bır sprey sıkayım bozulmasın varmı böyle bırsey önerı yardım lütfen

MaxipmaN

Üye
saçın kısa ama gene de memnun değilsen berber değiştir denedi onaylandı. :D

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
saçım uzun swasjkopun taft ultimate spreyinı aldım carrefourdan 20 tlye ben sacımı hergün yıkıyorum ama spreyliyken uyuyup sabah kalkınca gene yıkıyom sorun olurmu spreyli uyumanın saç uzun olunc akurutması da bi dert 1 havlu yetmiyor bi aralar 3 4 havlu kullanıyordum ;d

Baydırman

Baydırman

Moderator
Sprey zararlı bence. Kafayı çok yıkamak da zararlı diye biliyorum. :hmmm

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
    Konu Sahibi
Sprey zararlı bence. Kafayı çok yıkamak da zararlı diye biliyorum. :hmmm
Aldım yapacak bisey yok benim saçlarım cok bozuluyor bi yanetki fln görürsem kullanmam akşam yatmadan yikiyom su ile sabah tekrar yıka tekrar sık bilmiyom zararlıdır illa dökülme fln olursa kullan mam shawrskopun taft serisinin ultimate olanını aldim

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Aldım yapacak bisey yok benim saçlarım cok bozuluyor bi yanetki fln görürsem kullanmam akşam yatmadan yikiyom su ile sabah tekrar yıka tekrar sık bilmiyom zararlıdır illa dökülme fln olursa kullan mam shawrskopun taft serisinin ultimate olanını aldim
Olmadı sadece akşamları yıka :hmmm