Kim Hangi Silahları Seviyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
Winchester

__xXx__

__xXx__

Üye
Hangi Mauser :)

- - - Eklendi - - -

Hangi Winchester? :)

tam modelini bilmiyorum ama babam k98 le başlayan bir model olduğunu söyledi çok eski ve polisın görmemesi gereken bir tüfek tuğla duvarı parçalayan bir tüfek

jackalmami

jackalmami

Üye
ben sniper dan şaşmam hacı... Hiç elime almadım ama o bir iki kilometreden fasolü atışlar yok mu acayip bir hevesim var. Büyük bir ihtimal filmlerinde etkisi büyük :zuhaha:

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi

tam modelini bilmiyorum ama babam k98 le başlayan bir model olduğunu söyledi çok eski ve polisın görmemesi gereken bir tüfek tuğla duvarı parçalayan bir tüfek

Mauser Kar98 oluyodur o zaman.

- - - Eklendi - - -

ben sniper dan şaşmam hacı... Hiç elime almadım ama o bir iki kilometreden fasolü atışlar yok mu acayip bir hevesim var. Büyük bir ihtimal filmlerinde etkisi büyük :zuhaha:

Evet galiba :d:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
AA-12
Sig Sauer P226 X-Five
HK G36KE
L85A1

Airsoft sporunu biliyorsundur heralde. Silahlara ilginden dolayı ?

Hepsi oyuncak. Boncuk atıyor ama küçükken oynanan o saçma sapan tabancaların boncuklarından değil :) Komple metal gövedeye sahip olan modelleri var. Dragunov ve AK47 gibi gerçeğinde ağaç kullanılan modellerde var. Araştırırsan Türk forumuda var. Baya bilgi edinirsin :)

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bizi iceri alacak olsalardı TrMilitary de alırlardı. Benim gibi bisueu adam vardı :d:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
glock

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
AA-12
Sig Sauer P226 X-Five
HK G36KE
L85A1

Airsoft sporunu biliyorsundur heralde. Silahlara ilginden dolayı ?

Hepsi oyuncak. Boncuk atıyor ama küçükken oynanan o saçma sapan tabancaların boncuklarından değil :) Komple metal gövedeye sahip olan modelleri var. Dragunov ve AK47 gibi gerçeğinde ağaç kullanılan modellerde var. Araştırırsan Türk forumuda var. Baya bilgi edinirsin :)

Ben bu postu gormemistim. :) Airsoft candır. Airsoftturkey uyesiyim aynızamanda. :) Hayalimde G36 var. C si K sı farketmez. :) Tabanca olarak Desert ama metal gbb. Veya P226-9 :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Evet kısmetse bende bu yaz 1-2 model almayı düşünüyorum :) Aklımda EBB'li modellerden var. RIS bi MP5 alıp epey bi aksesuar eklemeyi düşünüyorum :)

FeC!

FeC!

Üye
    Konu Sahibi
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

ecel54

ecel54

Üye
Aug A3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...