Nokia intihar mı etti?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biz s3 satışlarından bahsetmiyoruz ki nokia gecen yıla göre satışlarını oldukca fazla arttıracak demek lstlyoruz.ayrıca 19milyon rakamı biraz muallakta samsung resmi olarak temmuz sonunda 10milyon rakamına ulaşabiliriz diye acıklama yaptı

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
biz s3 satışlarından bahsetmiyoruz ki nokia gecen yıla göre satışlarını oldukca fazla arttıracak demek lstlyoruz.ayrıca 19milyon rakamı biraz muallakta samsung resmi olarak temmuz sonunda 10milyon rakamına ulaşabiliriz diye acıklama yaptı

Bi bakmışız 40 milyonu devirmiş S3:D

-Emre

-Emre

Üye
artık nokianın kendini toparlayıp samsunga rakip olabileceğini sanmıyorum... Yazık oldu nokiaya..

- - - Eklendi - - -

Bi bakmışız 40 milyonu devirmiş S3:D

LTE s3 diğer ülkelerde de satılsa devirir bence :D

Polymath

Polymath

Üye

Söylediğim lafın sebebi arkadaşın beni hiç mi hiç tanımadan daha dün üye olmuşken adımı kullanması ve yanlış kullanması. İkincisi Nokia babamın şirketi değil Wp genel e girersen nasıl eleştirdiğimi görürsün ve Lumia900 almaktan neden vazgeçtiğimi de görürsün. Lumia900 almamam Nokia yı eleştirimin kanıtıdır zaten ama siz olaya dar bakıyorsunuz Lumia900 ün nasıl sattığını öğrenmek için AT&T yi arayıp Lumia900 ümün sim kilit kodunu istiyorum de bakalım ne cevap alacaksın. Lumia900 düşük donanımdan satmıyor malesef ama düşünmediğiniz şu Lumia900 windows phone 7.5 un izin verdiği en yüksek donanıma sahip. Eğer Nokia wp8 de de aynı stratejiyle cihaz üretirse çok çok başarılı olur. Analizlere bakarsanız görürsünüz windows phone un geleceği yeri görürsün. Nokia wp8 in izin verdiği tüm donanımı kullanırsa ki bence yapacak ve yapmak zorunda bu son şansı güzel işler yapar. İlk etapta cihazlar çift çekirdek s4 pro ile gelecek ram de 1 gb olacaktır tek bilinmeyen gpu Nokia burda atılım yaparda adreno 320 gibi bir gpu kullanırsa işler baya değişir.

Benim bahsettiğim konu o değil. Bundan sonra wp8 ile başarı yakalayabilir; Fakat henüz daha lumialar gelmeden lumia serisini çok abarttınız. Çok iyi sistem çok stabil vs. Bunlarda doğru olabilir. Ama yine cacık olmadı. Yine başarısız oldu. İsterseniz dünyanın en iyi telefonunu yapın o telefon satmadığı sürece başarı beklemeyin. Demekki bir sıkıntı var ortada. Kullanıcıların isteklerini karşılamıyor nokia demekki. ADamlar androidleri 2.3 ile aldı sonra ics simdide jb alacaklar. Nokia ne yaptı 7.5wp li lumialara wp8 gelmeyecek dedi. Alsana yine müşteri kaybetti mi ? Kaybetti.

Nokia'nın yapacağı iş, Symbian veya meego karışımı bir sistem veya symbianla devam edip oyun uygulama desteğini sağlaması. Bu kadar basitti. Şuanki telefonum 1 ghz tek çekirdekli symbian telefon uçuyorsaa demekki çift çekirdek veya 4 çekirdekli olsaydı telefon artık uzay çağındaydı symbian. Ayrıca nokiadaki kamera kalitesi de üstüne eklendiği zaman gerisini siz düşünün. Android hikayeeeee olurdu.

Sonuç: Nokia akılsız başının cezasını çeksin arkadaş

• Beğen
Tepkiler: -Emre
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Benim bahsettiğim konu o değil. Bundan sonra wp8 ile başarı yakalayabilir; Fakat henüz daha lumialar gelmeden lumia serisini çok abarttınız. Çok iyi sistem çok stabil vs. Bunlarda doğru olabilir. Ama yine cacık olmadı. Yine başarısız oldu. İsterseniz dünyanın en iyi telefonunu yapın o telefon satmadığı sürece başarı beklemeyin. Demekki bir sıkıntı var ortada. Kullanıcıların isteklerini karşılamıyor nokia demekki. ADamlar androidleri 2.3 ile aldı sonra ics simdide jb alacaklar. Nokia ne yaptı 7.5wp li lumialara wp8 gelmeyecek dedi. Alsana yine müşteri kaybetti mi ? Kaybetti.

Nokia'nın yapacağı iş, Symbian veya meego karışımı bir sistem veya symbianla devam edip oyun uygulama desteğini sağlaması. Bu kadar basitti. Şuanki telefonum 1 ghz tek çekirdekli symbian telefon uçuyorsaa demekki çift çekirdek veya 4 çekirdekli olsaydı telefon artık uzay çağındaydı symbian. Ayrıca nokiadaki kamera kalitesi de üstüne eklendiği zaman gerisini siz düşünün. Android hikayeeeee olurdu.

Sonuç: Nokia akılsız başının cezasını çeksin arkadaş

Söylediklerinin hepsine katılıyorum ben de isterdim ama olmadı ortada bir b planı lafı var ama bakalım görelim. Wp olayında pay çoğunlukla Microsoftun suç da öyle. Yine de Lumia satışları fena değil Lumialar ya da sadece 900 tam bilmiyorum 4.5 milyon satmış 3.çeyrekte de 5 milyon satış öngörüyor analistler. Nokia symbian cihazlarla kalsaydı bu sene bu satışı yapamazdı anca sistemi çekirdeğinden itibaren yenilenmesi gerekliydi ve yeni cihazlarla gelmesi bu da uzun bir süreç ve kötü gidişe bi süre daha katlanıp zarar etmek demekti.. Wp8 ve win8 mükemmel bir ekosistem olacak o yüzden bekleyip görelim. Ayrıca 2.3 le gelen hiçbir cihaz jb almaz. Galaxy s2 ics yi bile müşteri baskısıyla almıştı. Wp8 in gelmeme olayıysa bambaşka.

-Emre

-Emre

Üye
bugün lumia 900'ün özelliklerine baktım da sizce 512 MB ram yeterli mi bu cihaza ?

cengizba

cengizba

Üye
bu gibi haberler hep üst seviye cihazlarda görülüyor piyasa sadece üst seviyeden ibaret değil ve hiç bişey satamazsa giriş seviyesi olan cihazlarla bile ayakta kalır nokianın gerilemedeğini kimse idea edemez söylendiği gibi yönetim hatası olabilir ancak yeni çıkaracağı cihazlar ve wp8 eski günlerine getirmez ama bu durumdan kurtarır diye düşünüyorum

Polymath

Polymath

Üye

Yetmesine yeter de. Sorun burda. Yetse de daha fazlasını koyup göz boyamak lazim. En basidinden lumia 900 e 1gb ram gerek olmasada 4 cekirdk bir islemci abarti bir gpu, nokia bunu yapsaydı emin olun daha iyi satişları olurdu. Sırf s3 ü 4cekirdkli manyak hzlı olur dye alan cok insan gördum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp7 fazla çekirdeğe destek vermiyor o yüzden wp7 de çift yada dört çekirdek hayal.bunun için wp8 i beklemek gerek onda böyle bir sorun yok

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230 gibi bir telefonun kendi arayüzünü kaldırmaması da bir hataydı. Zira s60v5 kendi arayüzünü kaldırmıyor.

Konu dehşet.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Yetmesine yeter de. Sorun burda. Yetse de daha fazlasını koyup göz boyamak lazim. En basidinden lumia 900 e 1gb ram gerek olmasada 4 cekirdk bir islemci abarti bir gpu, nokia bunu yapsaydı emin olun daha iyi satişları olurdu. Sırf s3 ü 4cekirdkli manyak hzlı olur dye alan cok insan gördum

Lumia900 Windows Phone 7 nin desteklediği en yüksek donanımla üretilmiştir.

Polymath

Polymath

Üye

Lumia900 Windows Phone 7 nin desteklediği en yüksek donanımla üretilmiştir.

Sistem desteklemeyebilir. Destekleyecek duruma getirmek microsoftun işi. Bunu ondan istemekte nokianın işi=) ben genel söyledim=P her neyse hayırlısı. Bekleyip göreceğiz.

Sivastayım inanırmısınız bilmem ama sabaha kadar yün yorganla yattım 1gr terlemeden:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt