Hergün yeni telefon çıkıyor sizce ne yapmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Hergün yeni telefon çıkıyor sizce ne yapmalı?
Hergün yeni bir telefon çıkıyor. Iphone yavaş ama kaliteli. Samsung dur durak bilmiyor. Sony gibi markalarda acayip kaliteli. Sizce bugün 1000 tl verip android bir telefon alsak. Yarın bir yenisi diğer gün iyice bir yenisi çıkacak. Eskiden bir model çok dururdu piyasada. Şimdi gün aşırı değişiyor. Ne yapmalı arkadaşlar? Almalı miyim?

ANIL

ANIL

Admin
eğer şuan telefona ihtiyacın varsa bugün bütçene göre en iyi cihazı almana bak.

KayraBey

KayraBey

Üye
Teknolojiye yetişmek imkansız

KayraBey

KayraBey

Üye
Söylemeye utanıyorum :) galaxy ace aldım öylece elimde kaldi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ram 1 gb olan android telefon almaya çalış çünkü piyasadaki 512 lik ramler 4.0 güncellemesini kaldırmıyor çoğu problemli tavsiyem galaksi s2 gibi cihaz al hiç arkana bakmadan 3 yıl sorunsuz kullanabilirsin diye düşünüyorum sıfırları 1000 tl geçer ama 2.el bulabilirsin.

monibrasco12

Üye
ace2 al üstüne paran kalsın teknolojiye yetişmek için çok zengin pederin olcak herhafta telefon alıcak sana. Diğer türlü sadece kendini üzersin. Kayra naptın ya ace iyi telefon 800tl ye kadarki nokialardan iyi. telefonunun degerini bil

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
en iyisi telefon almamak, bilgisayar almak. ama bilgisayar da her gün çıkıyor. hobaa kısır döngü :ah

Türe

Türe

Üye
iPhone yavasmis beyler ben atliyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

Zvezdarea

Üye
dostum bu cep olayinda ne alirsna al sifir alma gevur sirketleri zengin edicegine kendi paramiz kendi ulkemizde kalsin yoksa her yeni cikan bir seyi almaya calisirsak surekli biz kayibederiz ulkemiz kayibeder
arkadasimdan ornek vereyim c601 2. el aldi 2 hafta kullandi ayni fiyattan baskasina satti 2.el sony xperia neo aldi 1 ay sonra ayni fiyat civarindan geri satti suanda 2.el iphone 4s aldive saticak olsa yine ayni fiyattan satabilir ama bu arkadas her defasinda sifir tel alsaydi hem sirketler zengin olurdu hemde kendisi ekonomk zarara ugrardi ne yapmis oldu hem cesitli telefonlari denior goruyor hemde zarar etmiyor :pro:

• Beğen
Tepkiler: düşünür..
esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
ram 1 gb olan android telefon almaya çalış çünkü piyasadaki 512 lik ramler 4.0 güncellemesini kaldırmıyor çoğu problemli tavsiyem galaksi s2 gibi cihaz al hiç arkana bakmadan 3 yıl sorunsuz kullanabilirsin diye düşünüyorum sıfırları 1000 tl geçer ama 2.el bulabilirsin.

Sıfırı 1550

- - - Eklendi - - -

iPhone yavasmis beyler ben atliyorum :ehe

Sen atla kardeşim. Ben model çıkarma olarak dedim. Sene de bir yani

- - - Eklendi - - -

yeni model çıkarmada yavaş demiştir :dry:

Aynen

Türe

Türe

Üye
Öyle Samsung ve Sony gibi onlarca model çıkaracağına ADAM gibi bir model çıkarıyor o da piyasayı dağıtıp gidiyor zaten ;)

esokmen

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Öyle Samsung ve Sony gibi onlarca model çıkaracağına ADAM gibi bir model çıkarıyor o da piyasayı dağıtıp gidiyor zaten ;)

Emin ol bu cümlen telefon alırken yapacağım seçimde çok etkili olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt