Nasılsınız beyler?
cardanadam Üye MrTech' Alıntı: Hepiniz Hosgeldiniz Cancagızlar.. Ömer Nerdeydin Sen Corç Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk sende hoş geldin
MrTech' Alıntı: Hepiniz Hosgeldiniz Cancagızlar.. Ömer Nerdeydin Sen Corç Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk sende hoş geldin
codblackops2 Üye corç size katılmak isterdim ..pazar akşamı evdeyim kaldığım yerden devam etcem Şu an tatildeyim 2g bile zor çekiyor bu yüzden yazamazsam bağışlayın
corç size katılmak isterdim ..pazar akşamı evdeyim kaldığım yerden devam etcem Şu an tatildeyim 2g bile zor çekiyor bu yüzden yazamazsam bağışlayın
MrTech Üye codblackops2' Alıntı: corç size katılmak isterdim ..pazar akşamı evdeyim kaldığım yerden devam etcem Şu an tatildeyim 2g bile zor çekiyor bu yüzden yazamazsam bağışlayın Genişletmek için tıkla ... Tamam Ben de 2G ile Baglanıyorum 4 Cekiyor.JetNet Saolsun - - - Eklendi - - - Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) MrTech, codblackops2+, cardanadam, larten123, m542tf
codblackops2' Alıntı: corç size katılmak isterdim ..pazar akşamı evdeyim kaldığım yerden devam etcem Şu an tatildeyim 2g bile zor çekiyor bu yüzden yazamazsam bağışlayın Genişletmek için tıkla ... Tamam Ben de 2G ile Baglanıyorum 4 Cekiyor.JetNet Saolsun - - - Eklendi - - - Şu anda 6 kişi bu konuyu okuyor. (6 üye ve 0 misafir) MrTech, codblackops2+, cardanadam, larten123, m542tf
cardanadam Üye m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam sanada hayırlı geceler
m542tf' Alıntı: selamünaleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleykümselam sanada hayırlı geceler
codblackops2 Üye MrTech' Alıntı: Tamam Ben de 2G ile Baglanıyorum 4 Cekiyor.JetNet Saolsun Genişletmek için tıkla ... Bende 3.5g ye de çıkıyor bazen hiç çekmiyor
MrTech' Alıntı: Tamam Ben de 2G ile Baglanıyorum 4 Cekiyor.JetNet Saolsun Genişletmek için tıkla ... Bende 3.5g ye de çıkıyor bazen hiç çekmiyor
cardanadam Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sanada iyi geceler
~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sanada iyi geceler
MrTech Üye m542tf' Alıntı: bende 3g Genişletmek için tıkla ... Havan Kime Abi Bende 2G'nin 4 Cekerini Kırıyorum ~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Saolasın.Hosgeldin codblackops2' Alıntı: Bende 3.5g ye de çıkıyor bazen hiç çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 3G'li Olsa Aglatırım Bu Cepneti ama 2G'li Telimiz
m542tf' Alıntı: bende 3g Genişletmek için tıkla ... Havan Kime Abi Bende 2G'nin 4 Cekerini Kırıyorum ~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Saolasın.Hosgeldin codblackops2' Alıntı: Bende 3.5g ye de çıkıyor bazen hiç çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 3G'li Olsa Aglatırım Bu Cepneti ama 2G'li Telimiz
m542tf Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler hoşgeldin
~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler hoşgeldin
cardanadam Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Hoşbuldum Nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... ben iyiyim sen nasılsın
codblackops2 Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla nasılsın
~ FatoŞ ~' Alıntı: size İyi Sohbetler İyi Geceler Cümleten Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin abla nasılsın