Facebook akıllı telefona yeni bir tasarım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Facebook akıllı telefona yeni bir tasarım!
Facebook kendi markası ile bir akıllı telefon çıkaracağını açıklamıştı. Facebook telefonun nasıl bir görünüme sahip olacağı ise hala bilinmiyor. Ancak tasarımcılar boş durmuyor ve çizimlerini internete koyarak dikkat çekmeye çalışıyorlar.

Facebook, halka arz olayının fiyasko haline dönmesinden kısa bir süre sonra kendi akıllı telefonunu üreteceğini açıklamıştı. Facebook, kullanıcılarının mobil cihaz bağımlılığının hızlı bir şekilde artması üzerine reklam gelirlerini bu cihazlara odaklamak için harekete geçti. Dev sosyal ağ Mayıs ayında iPhone ve iPad projelerinde yer alan Apple mühendislerini bünyesine katmıştı.

Telefon pazarının dev isimlerinden akıllı telefon üreticisi HTC ile işbirliği yapacağı açıklanan Facebook, 2012′nin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen telefonun tasarımı hakkında ise hiçbir bilgi vermedi.

Facebook'un
ilgisini çekmeye çalışan birçok tasarımcı, bu durumdan faydalanmaya çalışıyor ve kendi çizimlerini internete koyuyor. Bu çizimlerin içinde Polonyalı tasarımcı Michal Bonikowski'nin yaptığı çizim hoş ve dikkat çekici görünüyor. Eğer Facebook, Bonikowski'nin tasarımına benzer bir telefon üretirse, telefon pazarını alt üst edebilir.

(teknolojioku)

tempestshine

tempestshine

Üye
Facebook telefonu mu? +o(

larten123

larten123

Üye
iphonea benzettim:allalla:

SheFy

SheFy

Üye
her önüne gelen telefon ve os çıkarıyor. Bizm mahalledeki bakkalda yapacak onun çıkaracağı telefonu alacam :D

cyber

cyber

Üye
iphone çakması seniii

mcnpl4

mcnpl4

Üye
şaka bi yana türkler de geliştirsin artık. ben yazılımdan anlamam ama hayal gücüm iyidir arayüz konusunda iyi iş çıkarırım fırsatım olsa

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Facedroid ya faceos olabilir işletim sisteminin adı telefon adıda facephone nasıl:D

cyber

cyber

Üye
otomatik beğeni yapıyomuş bu tel :D

esokmen

esokmen

Üye
yapsınlar tabi ya kızışsın ortalık. Bu bizim faydamıza :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bedava facebook bağlantısı koysunlar bak bakalım nasıl satılıyor :D

ByKatre

ByKatre

Üye
Haha facebook os ha ha

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
smsleri bile beğenebiliriz artık :D yalnız şaka bir yana facebookta olan her oyunu bu telefon da açarsa fark yaratabilir.

ByKatre

ByKatre

Üye
Facephone

amcalu1

amcalu1

Üye
Işletim sistemi ne ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt