casper yapacak bişey yok...
soğutucu alabilirsin.. başka elden birşey gelmez...
- - - Eklendi - - -
![]()

casper ise hiç bişey yapmayacaksın
mantıklı di mi![]()

Ama casper'la bir alakası yok diye düşnüyorum. Fan hızını arttırmak mümkün değil mi?
fazlası zararlı, bkz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sözlük havasından çık furkan.![]()

valla ben casper dan uzak durmaya çalışıyorum...Ama casper'la bir alakası yok diye düşnüyorum. Fan hızını arttırmak mümkün değil mi?

anakart kontrolü sıfır...

valla ben casper dan uzak durmaya çalışıyorum...
hem masaüstü hemde notebook fark etmiyor.. birtaneye el attım elimde kaldı o sebepten caspersa kendi haline bırakacaksın
fan hızı kendi kafasına göre çalışır notebook larda olmuyor heleki casperdaanakart kontrolü sıfır...
kii zaten anakartlarıda pek sağlam sayılmaz
10 casperın 3 tanesi anakart değişimine gidiyor![]()
hem masaüstü hemde notebook fark etmiyor.. birtaneye el attım elimde kaldı o sebepten caspersa kendi haline bırakacaksın
fan hızı kendi kafasına göre çalışır notebook larda olmuyor heleki casperdaanakart kontrolü sıfır...
Zamanında alırken Casper şöyle böyle demişlerdi. Kasası bence sağlam. HD6610 ekran kartınada kötü demişlerdi. Oda 540'tan iyi çıktı.
Casper'ın zamanında masaüstünüde kullandım işte o işe yaramazdı.
Posh programı gelmişti casper'la onda ayarlanabiliyormuş bir bakayım. 
hediye casper gelse veya piyangodan çıksa teslim alır almaz jelatini açmadan sıfır satışa koyarım o derece diyeyim..![]()

Ben bu pc'nin gücünü kanıtlayacağım arkadaş.![]()

Ben bu pc'nin gücünü kanıtlayacağım arkadaş.![]()
haa şey diyim
6610 diye bir kart yok... AMD üretmemiş
orjinali 6630 olan kartı casper kurcalamış... ne yapmışsa 6630 danda yüksek performans veriyor![]()
O.C yapmış karta galiba.
İyide tutturmuş. 
ee ne zaman kanıtlayacaksın??