eski sistem toplayacagim bende :D
Raptor_tr Üye Konu Sahibi heavenhawk' Alıntı: Gears of war 3 xbox 360 oyunu die biliodm... Genişletmek için tıkla ... Evet zaten xboxta oynuyorum
heavenhawk' Alıntı: Gears of war 3 xbox 360 oyunu die biliodm... Genişletmek için tıkla ... Evet zaten xboxta oynuyorum
Silinen Üye 14714 Kapalı Hesap Raptor_tr' Alıntı: Evet zaten xboxta oynuyorum Genişletmek için tıkla ... PC ye cikmadi demek, yaktin beni
Raptor_tr' Alıntı: Evet zaten xboxta oynuyorum Genişletmek için tıkla ... PC ye cikmadi demek, yaktin beni
L-LumieRe Üye Teom@n' Alıntı: PC ye cikmadi demek, yaktin beni Genişletmek için tıkla ... çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda
Teom@n' Alıntı: PC ye cikmadi demek, yaktin beni Genişletmek için tıkla ... çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda
Raptor_tr Üye Konu Sahibi Teom@n' Alıntı: PC ye cikmadi demek, yaktin beni Genişletmek için tıkla ... Hayır suan Gears of War 3 pcde yok ama Gears of War pcde var
Teom@n' Alıntı: PC ye cikmadi demek, yaktin beni Genişletmek için tıkla ... Hayır suan Gears of War 3 pcde yok ama Gears of War pcde var
Silinen Üye 14714 Kapalı Hesap L-LumieRe' Alıntı: çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda Genişletmek için tıkla ... GOF 3 PC ye cikti mi?
L-LumieRe' Alıntı: çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda Genişletmek için tıkla ... GOF 3 PC ye cikti mi?
Raptor_tr Üye Konu Sahibi L-LumieRe' Alıntı: çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda Genişletmek için tıkla ... Gears of War 3 şu an sadece xbox 360 için var sen İlk versiyonunu yuklemişindir Gears of War'ı yani
L-LumieRe' Alıntı: çıktı abi pc ye hatta ben yüklemiştim oynadım birazda Genişletmek için tıkla ... Gears of War 3 şu an sadece xbox 360 için var sen İlk versiyonunu yuklemişindir Gears of War'ı yani
L-LumieRe Üye Teom@n' Alıntı: GOF 3 PC ye cikti mi? Genişletmek için tıkla ... abi ben yükledim pc oynadım geçen yıl alla alla... yoksa yanlışmı hatırlıyorum - - - Eklendi - - - 2 miydi acaba akşam eve gidince bakarım
Teom@n' Alıntı: GOF 3 PC ye cikti mi? Genişletmek için tıkla ... abi ben yükledim pc oynadım geçen yıl alla alla... yoksa yanlışmı hatırlıyorum - - - Eklendi - - - 2 miydi acaba akşam eve gidince bakarım
Silinen Üye 14714 Kapalı Hesap L-LumieRe' Alıntı: abi ben yükledim pc oynadım geçen yıl alla alla... yoksa yanlışmı hatırlıyorum - - - Eklendi - - - 2 miydi acaba akşam eve gidince bakarım Genişletmek için tıkla ... Ben bir ara GOW 3 icin cikis tarihi bakiyordum istanbuldayken unutmusum. GOW 2 PC icin cikmadi diye biliyorum.
L-LumieRe' Alıntı: abi ben yükledim pc oynadım geçen yıl alla alla... yoksa yanlışmı hatırlıyorum - - - Eklendi - - - 2 miydi acaba akşam eve gidince bakarım Genişletmek için tıkla ... Ben bir ara GOW 3 icin cikis tarihi bakiyordum istanbuldayken unutmusum. GOW 2 PC icin cikmadi diye biliyorum.