:tebessüm:
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: dedim kasvet o gaspet değil diye Genişletmek için tıkla ... Hadi biraz daha açın. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... Ne oldu bizi sevmiyor musun - - - Eklendi - - - ...
ynsemrekose' Alıntı: dedim kasvet o gaspet değil diye Genişletmek için tıkla ... Hadi biraz daha açın. - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... Ne oldu bizi sevmiyor musun - - - Eklendi - - - ...
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Emir büyük yerden - - - Eklendi - - - Abim sende de var gibi Genişletmek için tıkla ... eh işte
MasteLaa' Alıntı: Emir büyük yerden - - - Eklendi - - - Abim sende de var gibi Genişletmek için tıkla ... eh işte
OttomaN TigeR Üye cardanadam' Alıntı: aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana Genişletmek için tıkla ... Vealeyküm selam dedim aldım abi emaneti, Allah eksik etmesin üstünden selameti.
cardanadam' Alıntı: aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana Genişletmek için tıkla ... Vealeyküm selam dedim aldım abi emaneti, Allah eksik etmesin üstünden selameti.
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Hadi biraz daha açın. - - - Eklendi - - - Ne oldu bizi sevmiyor musun - - - Eklendi - - - ... Genişletmek için tıkla ... nayır gerçek değil bu
MasteLaa' Alıntı: Hadi biraz daha açın. - - - Eklendi - - - Ne oldu bizi sevmiyor musun - - - Eklendi - - - ... Genişletmek için tıkla ... nayır gerçek değil bu
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: eh işte Genişletmek için tıkla ... Yok abim var - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
cardanadam' Alıntı: eh işte Genişletmek için tıkla ... Yok abim var - - - Eklendi - - - Vatron' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz demiş atalar
Pondusss' Alıntı: canım sıkıldı Genişletmek için tıkla ... sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz demiş atalar
cardanadam Üye pelın_' Alıntı: beıde alın aranızaaa Genişletmek için tıkla ... ben sordum neden sıkılıyor canın diye cevap vermedin gel ya bu kapı herkeze açık
pelın_' Alıntı: beıde alın aranızaaa Genişletmek için tıkla ... ben sordum neden sıkılıyor canın diye cevap vermedin gel ya bu kapı herkeze açık
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz demiş atalar Genişletmek için tıkla ... sağolsunlar
OttomaN TigeR' Alıntı: sıkı can iyidir, kolay kolay çıkmaz demiş atalar Genişletmek için tıkla ... sağolsunlar
OttomaN TigeR Üye pelın_' Alıntı: beıde alın aranızaaa Genişletmek için tıkla ... Eh Pelin; Beni de alın aranıza dersin! Ama hiç bir sorumuza cevap dahi vermezsin?
pelın_' Alıntı: beıde alın aranızaaa Genişletmek için tıkla ... Eh Pelin; Beni de alın aranıza dersin! Ama hiç bir sorumuza cevap dahi vermezsin?