n80 Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exalted55

exalted55

Üye
    Konu Sahibi
n80 Sorun
Arkadaşlar nokia n80 telefonum var fakat telefonu kapatıp açınca pilini çıkartmadan tarih saat yeniden girmemi istiyor. Eskiden içindeki ufak bi bios pili vardı o bitince telefonun kendi pilini cıkartıp takardık yapardı bende ise pili çıkartmadan yapıyor. Format attım versiyon yükledim ama fayda etmedi sorun sizce nedir bilginiz varmı tşkler.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
BİOS pili ve N80 :?sl?k

exalted55

exalted55

Üye
    Konu Sahibi
BİOS pili ve N80 :?sl?k

Sorun olan nedir? Genel anlamda bios denebilir. Eğer bilmiyorsan cevap yazıp post kasma benim konumda daha başka başlıklar vardır senin için ama burası sana uygun değil..!

cnrokt

cnrokt

Üye
Arkadaşlar nokia n80 telefonum var fakat telefonu kapatıp açınca pilini çıkartmadan tarih saat yeniden girmemi istiyor. Eskiden içindeki ufak bi bios pili vardı o bitince telefonun kendi pilini cıkartıp takardık yapardı bende ise pili çıkartmadan yapıyor. Format attım versiyon yükledim ama fayda etmedi sorun sizce nedir bilginiz varmı tşkler.

vallaha belliki bios veya normal pilinle alakalı değil... yazılımsal bir problem var gibi gözüküyor. sanırım bu sorunun nedeni teknik servis dışında öğrenmek zor...

ama bir versiyon at istersen.. yüksek ihtimal düzelecektir...

exalted55

exalted55

Üye
    Konu Sahibi
Version yükledim nokianın kendi sitesinden programı indirip versiyonu yeniledim yine aynı sorun düzelmedi anlamadım gitti :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt