vatron o silahlar ruhsatlım :D ruhsat filan yok. senin yaş kaç usta?
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap ynsemrekose' Alıntı: vatron o silahlar ruhsatlım Genişletmek için tıkla ... ruhsat filan yok. senin yaş kaç usta?
ynsemrekose' Alıntı: vatron o silahlar ruhsatlım Genişletmek için tıkla ... ruhsat filan yok. senin yaş kaç usta?
OttomaN TigeR Üye Eh birde Murat abim var unutmuş değilim, tanıştığımız günden beri sever beni bilirim.
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiye çok büyük densizlik ettim ukala ukala konuştum neyse fatih öpüldün kuzu Genişletmek için tıkla ... Öpüldün kardeşim Hayırdır ne oldu ? - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sustunuz Genişletmek için tıkla ... Abi seni bekliyoruz
ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiye çok büyük densizlik ettim ukala ukala konuştum neyse fatih öpüldün kuzu Genişletmek için tıkla ... Öpüldün kardeşim Hayırdır ne oldu ? - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: sustunuz Genişletmek için tıkla ... Abi seni bekliyoruz
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Eh birde Murat abim var unutmuş değilim, tanıştığımız günden beri sever beni bilirim. Genişletmek için tıkla ... sana duyduğum muhabbet yanında sevgi kelimesi biraz az kalıyor gibi ne dersin?
OttomaN TigeR' Alıntı: Eh birde Murat abim var unutmuş değilim, tanıştığımız günden beri sever beni bilirim. Genişletmek için tıkla ... sana duyduğum muhabbet yanında sevgi kelimesi biraz az kalıyor gibi ne dersin?
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eh birde Murat abim var unutmuş değilim, tanıştığımız günden beri sever beni bilirim. Genişletmek için tıkla ... Candır o
OttomaN TigeR' Alıntı: Eh birde Murat abim var unutmuş değilim, tanıştığımız günden beri sever beni bilirim. Genişletmek için tıkla ... Candır o
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiye çok büyük densizlik ettim ukala ukala konuştum neyse fatih öpüldün kuzu Genişletmek için tıkla ... nerede yaptın ki onu ben görmedim. Hem ne alaka densizlik olur mu be kardeşim.
ynsemrekose' Alıntı: gökçen abiye çok büyük densizlik ettim ukala ukala konuştum neyse fatih öpüldün kuzu Genişletmek için tıkla ... nerede yaptın ki onu ben görmedim. Hem ne alaka densizlik olur mu be kardeşim.
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Öpüldün kardeşim Hayırdır ne oldu ? - - - Eklendi - - - Abi seni bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... konuşun
MasteLaa' Alıntı: Öpüldün kardeşim Hayırdır ne oldu ? - - - Eklendi - - - Abi seni bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... konuşun
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap MrTech' Alıntı: Murat Abi Candır Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Candır o Genişletmek için tıkla ...
MrTech' Alıntı: Murat Abi Candır Genişletmek için tıkla ... MasteLaa' Alıntı: Candır o Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: nerede yaptın ki onu ben görmedim. Hem ne alaka densizlik olur mu be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... dedim kasvet o gaspet değil diye
OttomaN TigeR' Alıntı: nerede yaptın ki onu ben görmedim. Hem ne alaka densizlik olur mu be kardeşim. Genişletmek için tıkla ... dedim kasvet o gaspet değil diye
cardanadam Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şeref abim pek takılmazsın bilirim buralara, sana selam söyleyip yolladım martılarla. Genişletmek için tıkla ... aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana
OttomaN TigeR' Alıntı: şeref abim pek takılmazsın bilirim buralara, sana selam söyleyip yolladım martılarla. Genişletmek için tıkla ... aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: konuşun Genişletmek için tıkla ... Emir büyük yerden - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana Genişletmek için tıkla ... Abim sende de var gibi
Pondusss' Alıntı: konuşun Genişletmek için tıkla ... Emir büyük yerden - - - Eklendi - - - cardanadam' Alıntı: aldım o martılardan selamı sevgiler yükledim o martılara gönderdim geri sana Genişletmek için tıkla ... Abim sende de var gibi
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: sana duyduğum muhabbet yanında sevgi kelimesi biraz az kalıyor gibi ne dersin? Genişletmek için tıkla ... Allah muhabbetimizi abi, daim kılsın inşallah, Sevgi muhabbeti besler ve pekiştirir demişti padişah.
Vatron' Alıntı: sana duyduğum muhabbet yanında sevgi kelimesi biraz az kalıyor gibi ne dersin? Genişletmek için tıkla ... Allah muhabbetimizi abi, daim kılsın inşallah, Sevgi muhabbeti besler ve pekiştirir demişti padişah.