mesajı bekletiyor anlamadım :hmmm
cardanadam Üye Pondusss' Alıntı: ben böyle daha hızlıyım - - - Eklendi - - - Users Browsing this Thread Genişletmek için tıkla ... aslında alışınca pc den giresim gelmiyor ama böyle konularda lazım oluyor bu yazıyı yazana kadar canım çıktı
Pondusss' Alıntı: ben böyle daha hızlıyım - - - Eklendi - - - Users Browsing this Thread Genişletmek için tıkla ... aslında alışınca pc den giresim gelmiyor ama böyle konularda lazım oluyor bu yazıyı yazana kadar canım çıktı
doctorrr Üye m542tf' Alıntı: alfasayısalda daha hizlı yazıyom ben Genişletmek için tıkla ... onu bıraktım buna alışmaya çalışıyorum
m542tf' Alıntı: alfasayısalda daha hizlı yazıyom ben Genişletmek için tıkla ... onu bıraktım buna alışmaya çalışıyorum
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... opera 3g mesajı yazıyorum gönder tıklıyorum biraz bekletiyor
Pondusss' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... opera 3g mesajı yazıyorum gönder tıklıyorum biraz bekletiyor
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: katıl sen de Genişletmek için tıkla ... içkili be abi hemde finli bular anlaşamayız fince bilmiyorum
OttomaN TigeR' Alıntı: katıl sen de Genişletmek için tıkla ... içkili be abi hemde finli bular anlaşamayız fince bilmiyorum
m542tf Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam renktaşım hoşgeldin
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten ... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam renktaşım hoşgeldin
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: sağolasın. beni gör lütfen ama Genişletmek için tıkla ... Seni seviyorum kuzum
Amaru Shady Üye MasteLaa' Alıntı: Furkan sen cepte misin ? Genişletmek için tıkla ... evet - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Furkan sen cepte misin ? Genişletmek için tıkla ... evet - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ...
cardanadam Üye nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... fay fay eyfallah
nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... fay fay eyfallah
OttomaN TigeR Üye gönlüm kırıldı bu gece, hüzün kapladı bedenimi, dostlarım vardı benim of, gösterin şimdi nerede,
MasteLaa Üye Pondusss' Alıntı: evet - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Maşallah nazar değmesin hangi telefon bu ?
Pondusss' Alıntı: evet - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Maşallah nazar değmesin hangi telefon bu ?
OttomaN TigeR Üye nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... hoşçakal kardeşim
nsekiz' Alıntı: herkese iyi geceler arkadaşlar görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... hoşçakal kardeşim