2 sene çokbi 2 sene daha idare etsin çöpe-->![]()
hatta şimdi bile yavaştan çöp 
2 sene çokhatta şimdi bile yavaştan çöp
![]()

2 ayı zor çıkarır.
- - - Eklendi - - -
Oyun oynar mısın çok?
Acımasızlık, bilgisayar sahibinin oyuna ne derecede önem verdiğine bağlı.![]()
Evet oynarım "Unreal Tournament 3 ve Gears of War 3" tavsiyemdir

Bu kadar acimasiz olmayin![]()
abı acımasız degılım... Cok dusuk bır kart..
Dusunkı hd4200 kadar dusuk bır modelle aynı sevıye... Sadece goruntu desem yerıdır sımdının pıyasasına gore

O zaman oynadigi oyunlar tam bir iskence bilgisayari icin?![]()
Bu sistemle bu oyunlari oynayabiliyorsan, ozellikle orta ve yuksek ayarlarda bilgisayarinin onunde saygiyla egiliyorum.![]()

iyide oynadıgın yani yukarda yazan oyun dandik bir oyunHemde sorunsuz oynuyorum... Teşekkürler![]()

Unreal ise benim herşeyim !
(ve Gears of War 3 ün kardeşi
)
bu ikisi benim HERŞEYİİİİİM XDaraştırma yapmadım... sadece sistem özelliklerine baktım baya az özellik istiyor...dandikmi... Dandikmi... Gears of War 3 call of duty mw ile yarışıyor dünyada toplistlerde en üst sıralarda ve dünyanın en iyi grafik motorunu kullanıyor... Şimdi bu oyuna dandik demek haksızlık olurUnreal ise benim herşeyim !
(ve Gears of War 3 ün kardeşi
)
- - - Eklendi - - -
bu arada düşük özellik istiyor demek yerine çoğu sistemde kasmadan çalışır demek daha doğru olur yani yüksek kalite sistemde yüksek kalite olur düşükte düşük bunuda belirteyim
- - - Eklendi - - -
sert savunduysam özür dilerimbu ikisi benim HERŞEYİİİİİM XD
araştırma yapmadım... sadece sistem özelliklerine baktım baya az özellik istiyor...
ultra ayarda ultra sistem isteyebilir ama senin sistemin yetiyorsa sorun yok..
ama birde düşün 2400 XT ile low da mı oynarsan zevk alırsın..
yoksa sana bir canavar sistem hazırlasak onda oynasan ultra fulHD hangisi daha zevkli olur ?

o zaman ben ultra açarım.Ben şimdilik orta ile yüksek arasındayım kardeş![]()

benimde ilgimi çekti ama şu sıralar "max payne 3" ile uğraşıyorumŞu oyuna bir bakayım.![]()