Neden kızlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Neden kızlar?
Ben bir kıza gerçekten severek kalbimde bakıyorum biriside kızı biran önce yatağa atma hayalleri ile bakıyor kız onu tercih ediyor ne iş la adam gibi sevmek suç mu:(

ismail

ismail

Üye
belki kızın da aklı ordadır

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bence şimdiki zmanda kızlardan uzak durmak en iyisi. çünkü bu lanet facebook ve twitter çıktı çıkalı kızlarda baya bir değişiklik göründü. baktığımda kızlar erkeklerden daha küfürbaz olmuş... tabi her kız için eğil ama kızların büyük bölümü malesef terbiyesiz oldular... internet gibi bir ortam varken kızların veya erkeklerin düzgün birini bulup mutlu olcağını boşuna beklemeyelim malesef :/

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sevilcek kız var diger kız var kardesim sen bunu göremiyomusun gönlün nasıl kayıyo öyle bi kıza.
Öyle kızlara asla deger vermiyceksin kısaca kullan at.
Buna benzer bir sürü kız tanıdım hiçbirisine deger vermedim yanlıs anlasılmasın bu benim karakterim degil yani herkese aynı davranmıyorum.Dürüst sadık namuslu olup 2 senedir kapısında köle oldugum kız da var.
Kızın tercihi yataksa kalbinden at ve sonra da yataga at madem.Böylelerine lanet olsun zaten.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Bana ev kızıyım demiştim nereden bileyim o evin genelev olduğunu...

• Beğen
Tepkiler: Türe
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:kıskıs: Sinirlerim bozuldu bak.
Tipten davranıstan bile belli olur bu seyler

Revengeful

Emekli Yönetici
Genellikle(hepsi değil) kadınlar 30 yaşına kadar mantıklı ilişkilerden uzak durur. Bu yaşa kadar cinsellik ve eğlence ön planda olur her zaman. Özellikle lisede kızların serseri dediğimiz kişilere ilgi duymasının sebebi budur.

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down, Dede ve Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Butun Kizlardan Nefret Ediyorumm .. Neden .?

- Cunku Hepsi Ayni ..

Bende Yakami Acayim, Pantolo,umu popomun Gozukeceqi Sekilde Indireyim .. Saclara Bir Ton Jole Sureyim ..

Sacma Sapan Renkte Bir Pantolon Giyeyim .. Kafaya Bir Sapka Takayim .. Elimde Siqara Olsunn ..

Birde Kiza 2 Tatli Laf Soyleyeyimm .. Yemin Ediyorum Gelir Beniimle Her Yereee .. :)

Tartismaya Hazirimdaa .. :)

Bosver Kardesim Bosverr .. Hayatina Bakk .. :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Diğer mesajımın devamı niteliğinde yazayım: Lisede serseri olmayıp adam akıllı derslerini çalışan ya da orta seviyede başarılı olan, aklı fikri kızlarda olmayan erkekler her zaman en güzel kızla evlenir :D Diğer kesim ise vasat bir işte çalışır ve zamanı geri çevirmek ister ama geri dönüşü asla olmaz. Evleneceğin zamana kadar kız arkadaşın olmuş olmamış önemli değil bu yüzden. Benim fikrim bu. Ha sevgilim oldu mu oldu, çok oldu. Ama her şeyimi onlar üzerine yatırmadım :D Gelip geçici hevesler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum belki isim gereği hiç vakit ayıramıyorum sürekli firmalar için yazılım geliştirmekle uğraşıyorum:(

KayraBey

KayraBey

Üye
Kardeşim zaten dinen haram bu işler.Bırak kızı falan işine odaklan.Namuslu birini bulup evlen.Nebiçim yorumlar var öyle yatağa at falan? Hepimizin sülalesinde kızlar var.(Teyze kızı, amca kızı vs. vs.) Neyse sinirlendim biraz.Gidip su içeyim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kardeşim zaten dinen haram bu işler.Bırak kızı falan işine odaklan.Namuslu birini bulup evlen.Nebiçim yorumlar var öyle yatağa at falan? Hepimizin sülalesinde kızlar var.(Teyze kızı, amca kızı vs. vs.) Neyse sinirlendim biraz.Gidip su içeyim.

Abi kızın seçimi o baksana baska ne denir ki

uğur e

uğur e

Üye
suç...sevmiceksin bam bam yapıp kaçıcaksın tabi hakedene.

KayraBey

KayraBey

Üye
Canım kardeşim bak şimdi.Bir müslüman bu şekilde yaşamaz.Haramdır.Kız gelse karşına çıksa dile benden ne dilersen dese senin dileğin şu olmalı: Senin şerrinden Allah'a sığınırım.Bir daha karşıma çıkma.O kızında bir ailesi var ve belki kızlarının önüne gelen ya da hoşuna gittiği her erkekle düşüp-kalkmasını kabullenemeyen bir aile.Sırf kız kendini tutamıyor ve karşı cinse sonuna bakmaksızın bu kadar ilgi duyuyorsa bile bundan faydalanmak müslüman adama yakışmaz.Arkanı dönüp gideceksin.

Kesinlikle karşı olduğum bir konu.Birgün bizlerinde ailesi var/olacak.Başımıza geldiği zaman ne yapacağımızı hayal etmeliyiz.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
universitede olur takma fazla oluyor oyle kizlar bazilari 1 gunluk takilmaligina geliyor bazilari 2-3 yil boyunca namuslu iliski yasiyor
gonul eglendir iste cok istiyorsa ://

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaş sizde sevmeyin o zaman bu yaşıma geldim bir kere kız arkadaşım olmadı siz önce hayatınızı kazanmaya bakın illaki ileride bulursunuz güzel bir eş

Revengeful

Emekli Yönetici
Canım kardeşim bak şimdi.Bir müslüman bu şekilde yaşamaz.Haramdır.Kız gelse karşına çıksa dile benden ne dilersen dese senin dileğin şu olmalı: Senin şerrinden Allah'a sığınırım.Bir daha karşıma çıkma.O kızında bir ailesi var ve belki kızlarının önüne gelen ya da hoşuna gittiği her erkekle düşüp-kalkmasını kabullenemeyen bir aile.Sırf kız kendini tutamıyor ve karşı cinse sonuna bakmaksızın bu kadar ilgi duyuyorsa bile bundan faydalanmak müslüman adama yakışmaz.Arkanı dönüp gideceksin.

Kesinlikle karşı olduğum bir konu.Birgün bizlerinde ailesi var/olacak.Başımıza geldiği zaman ne yapacağımızı hayal etmeliyiz.
O her istediklerini veren kızlarda bir gün ellerinde falan kalacakta neyse :ehe

FeC!

FeC!

Üye
Ben 17 yasıma giricem. Ama hic sevgilim olmadı. Hic bir kızın elini dahi tutmadım. Ailem beni dindar biri olarak yetistirdigindendir belki. Ozenmedim mi? Ozendim bazen. Ama şimdiki ozellikle benim yasımdaki iliskiler cok aptalca ve gereksiz. Bunu bilirim. Sevmedim mi hic. Sevdim Hep tek taraflı. En guzelide o zaten. Kıza gidiyorsun benimle cıkar mısın diyosun. Cevap evet. Ne yani simdi sevgili mi olduk? Sevgili demek karsılıklı ask besleyen insanlar demek. Ama sadece sen onu seviyosun. O senin anca Çıkkkkktıgın olur. İgrenc. Gercekten berbat. Cıkmak. Neyseee...

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
genelleme yapmıssınız cok yanlıs
kız onu tercıh ettıgınden deıl karsısındakıne deger verdıgınden secer
basta herkes nıyetını bellı etmez
sen duzgunsun dıye senı sececek deıl herkes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt