İbretlik.Ben bir kıza gerçekten severek kalbimde bakıyorum biriside kızı biran önce yatağa atma hayalleri ile bakıyor kız onu tercih ediyor ne iş la adam gibi sevmek suç mu![]()

Diğer kesim ise vasat bir işte çalışır ve zamanı geri çevirmek ister ama geri dönüşü asla olmaz. Evleneceğin zamana kadar kız arkadaşın olmuş olmamış önemli değil bu yüzden. Benim fikrim bu. Ha sevgilim oldu mu oldu, çok oldu. Ama her şeyimi onlar üzerine yatırmadım
Gelip geçici hevesler bunlar.Kardeşim zaten dinen haram bu işler.Bırak kızı falan işine odaklan.Namuslu birini bulup evlen.Nebiçim yorumlar var öyle yatağa at falan? Hepimizin sülalesinde kızlar var.(Teyze kızı, amca kızı vs. vs.) Neyse sinirlendim biraz.Gidip su içeyim.
O her istediklerini veren kızlarda bir gün ellerinde falan kalacakta neyseCanım kardeşim bak şimdi.Bir müslüman bu şekilde yaşamaz.Haramdır.Kız gelse karşına çıksa dile benden ne dilersen dese senin dileğin şu olmalı: Senin şerrinden Allah'a sığınırım.Bir daha karşıma çıkma.O kızında bir ailesi var ve belki kızlarının önüne gelen ya da hoşuna gittiği her erkekle düşüp-kalkmasını kabullenemeyen bir aile.Sırf kız kendini tutamıyor ve karşı cinse sonuna bakmaksızın bu kadar ilgi duyuyorsa bile bundan faydalanmak müslüman adama yakışmaz.Arkanı dönüp gideceksin.
Kesinlikle karşı olduğum bir konu.Birgün bizlerinde ailesi var/olacak.Başımıza geldiği zaman ne yapacağımızı hayal etmeliyiz.