en büyük sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
en büyük sorunum
arkadaşlar arkadaşım var irakta oturuyolar ben ve arkadaşımın interneti var biz mesajlasmak için kik messenger diye bir uygulama var internet üzerinden mesajlasma aynı whats up gibi sorunum ise surda ben programı yükledim ama o telefondan anlamıyor nedediysem yapamadı googleye zor giriyo anlıyacagıniz bişey bilmiyo telefonla ilgili çok az biliyo bu işi nasıl hallede biliriz ne olur çözüm bulun onun telefona kik messengeri yüklemeliyiz

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bence ikinizde ovi den skype kurun.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:koş: Bir koşu Irak'a gider geliriz şimdi :ehe

Arkadaşına görüntülü olarak anlatmayı dene kurulumun videosunu çek yolla

buna benzer şeyler yap..

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
onun telefonu blackberry benimkişi ise nokia ikisini de destekliyo programda
Bu videoyla kurulumunu çekip göndermem için blackberry lazım çünkü nokiayla aynı değil kurulumu off

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaşım ardı önü program değilmi ya atacak telefona kuracak bunun neyini yapamıyor anlamadım...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
cidden yapamıyor en son şunu denedim googleye gir dedim oraya kik messenger blackberry mobile 9 yaz ilkine gir ve dowlanda cbr dedim bişey ler çıkıyo yapamıyorum diyo anlamı bu işleri

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
arkadaşına söyle telefoncuya gôtürsün telefoncu kursun ona.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
kaldığı yerde ınan marketi zor bulursun koşul sıfır....

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar hani nokianin ovi varya blackberrynin ne var belki oraya girebilir

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yanlış anlama ama arkadaşın bayan mı?

Bu işlerden anlamadığına göre..

Enson şunu yapabilirsin onun telefonuna uyumlu olan proyu Qfs ye upload yap o direk download linki veriyor linki yolla tıklayıp kursun..

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
evet bayan gerçekten anlamaz bu işleri
Tavsiyen süper de ınan bu seferde ben yapamam o dediğini

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çok kolay önce blackbery'e uyumlu uygulamayı telefonunda bir klasöre indir sonra

şu linke tıkla sayfa açılınca seç yazan yere tıkla
telefonuna giriş yapacak, uygulamayı bulup tamam de sonra altta upload yazan yere tıklayıp bekle, işlem tamamlanınca sana link verecek o linki arkadaşına yolla tamamdır.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
sen varya sen helal olsun sana bu siteyi kuranlara maxicep ailesine bu siteye üye olalı bir yıl olmadı sanırım ne sorunum varsa telefonla hep bu site çözdü olayı valla teşekkürler
Şimdi tek kalan blackberrye uyumlu uygulamayı bulmak insaallah bulurum

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
Qfsyi denedim kıza dowland linkinı facebooktan gönderdim o mesajı açtı normalde Qfs nin sayfası gelmesi lazimdi ama diyo ki başka sayfa çıkıyo kaydol falan yazıyo diyo hâlâ çözemedik

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:hmmm Bir yerde hata yapmış olmalısınız...

Gönderdiğin link'e sen tıklayınca download linki çıkıyor mu?

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
evet Qfs nin sayfası çıkıyo orda dowland butonu var ona tıklayınca indirme paneli çıkıyo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Altı üstü bir download linki yahu.
Sana daha pratik çözüm.
bu siteye girin. Uygulamayı yükleyin bir kendine birde ona üyelik aç. Nimbuzza giriş yapın. Msn facebook v.s.oturum açın Orada dosya transfer özelliği var. Onun için olan programı telefonuna indirip msn facebook dosya aktarımı yap hem sen o kurtulsun.
Hatta nimbuzza alışsa o daha kolay gelir :)

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende nimbuzz varda sana zahmet iki dakka biraz detaylı anlatırmisin cidden tam çözemedim

- - - Eklendi - - -

şimdi onun telefonunada mi nimbuzz yüklemek lazım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aybin.kilic kullanıcı adım. Ama telefonumda net paketim yok. Pazartesi yada salı günü yükleme yapabilirim. Ayrıca bayan arkadaşında nimbuzz yüklemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...