Praet0r2
Üye
bizim millet kendi düşüncesini karşısındakine empoze etmek için uğraşır ona göre hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor dinlemesini bilmediğimiz için sürekli saldıran taraf olmaya meyilliyor çünkü bilgisine okadar fanatikce inanıyorki hep kendisi haklı hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor düşüncesine sahip önce dinlemesini bilmeli sonra karşısındakine saygılı olmalı ben biliyorumki hatta şahit olduğum konular var burası bi forum sitesi her yaştan insan var daha çocuk yaşta olan biri çıkıp çok absurt bireşler söylüyor hemen başka biri önce ona hakaret ediyor bu sefer çocuk olan kişi ona bakmıyor yazmaya devam ediyor bu seferde hakaret eden kişi sinirleniyor başlıyor küfür etmeye şimdi çocuğun yaptığı yanlış ama bu yanlışa büyük olan iki yanlış ile katılıyor onun orda yapması ilk başta uyarması bunun yasak olduğunu yoksa şikayet edeceğini söylemeli halen devam ediyorsa yazmaya çocuk ozaman şikayet edip beklemeli yönetici arkadaş konuya bakar yanlış ise gereğini yapar değil ise o zaman sana göre yanlış olabilir ama forum için doğrudur o zaman sen yanılırsın ve karşındakinden özür dilersin bu ise en büyük erdemliktir
Yine aynı şekilde özellikle dini konuda ki tartışmalar var bir taraf az çokta birşeyler biliyor karşı taraftaki ise bilgisi yok bu bilgisi olmayan kişi çıkıp birşeyler yazıyor bu sefer bilgisi olan kişi kendi bildiğini yazıyor ve karşı tarafı uyarıyor bunlar iki samimi dostlar bu sefer de bilgisi olmayan kişi hemen karşı atağa geçiyor ama dostu olduğu için hakaret etmiyor ama kendi bileğini empoze etmek için atağa geçiyor bu sefer de öbürü başlıyor sonra bu tartışma hakarete sonra düşmanlığa gidiyor burda yapılması gereken düşünceni yazdıktan sonra karşı taraf atağa geçtiği zaman hemen dostuna demeli ki arkadaşım ben bu konuda düşüncemi söyledim sende kendi düşünceni söyledim ben artık bu konuda konuşmak istemiyor ki aramız bozulmasın demeli arkadaşı da tamam derse ona teşekkür etmeli bu büyük bir erdemliktir
Çok uzun oldu galiba kusura bakmayın özür dilerim
hepinize saygı ve sevgimi sunarım
Yine aynı şekilde özellikle dini konuda ki tartışmalar var bir taraf az çokta birşeyler biliyor karşı taraftaki ise bilgisi yok bu bilgisi olmayan kişi çıkıp birşeyler yazıyor bu sefer bilgisi olan kişi kendi bildiğini yazıyor ve karşı tarafı uyarıyor bunlar iki samimi dostlar bu sefer de bilgisi olmayan kişi hemen karşı atağa geçiyor ama dostu olduğu için hakaret etmiyor ama kendi bileğini empoze etmek için atağa geçiyor bu sefer de öbürü başlıyor sonra bu tartışma hakarete sonra düşmanlığa gidiyor burda yapılması gereken düşünceni yazdıktan sonra karşı taraf atağa geçtiği zaman hemen dostuna demeli ki arkadaşım ben bu konuda düşüncemi söyledim sende kendi düşünceni söyledim ben artık bu konuda konuşmak istemiyor ki aramız bozulmasın demeli arkadaşı da tamam derse ona teşekkür etmeli bu büyük bir erdemliktir
Çok uzun oldu galiba kusura bakmayın özür dilerim
hepinize saygı ve sevgimi sunarım
Umarız tüm forumun bu konuyu okuma şansı olur ki daha dikkatli olunur bu sayede
ben tartışanlara rasgeldiğimde tatlı dille uyarıyorum zaten dinlemezlerse mecburen şikayet ediyorum destek listesine benide yaz lütfen