!!!!!!!!!!!! Lütfen Ama Lütfen !!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Praet0r2

Üye
bizim millet kendi düşüncesini karşısındakine empoze etmek için uğraşır ona göre hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor dinlemesini bilmediğimiz için sürekli saldıran taraf olmaya meyilliyor çünkü bilgisine okadar fanatikce inanıyorki hep kendisi haklı hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor düşüncesine sahip önce dinlemesini bilmeli sonra karşısındakine saygılı olmalı ben biliyorumki hatta şahit olduğum konular var burası bi forum sitesi her yaştan insan var daha çocuk yaşta olan biri çıkıp çok absurt bireşler söylüyor hemen başka biri önce ona hakaret ediyor bu sefer çocuk olan kişi ona bakmıyor yazmaya devam ediyor bu seferde hakaret eden kişi sinirleniyor başlıyor küfür etmeye şimdi çocuğun yaptığı yanlış ama bu yanlışa büyük olan iki yanlış ile katılıyor onun orda yapması ilk başta uyarması bunun yasak olduğunu yoksa şikayet edeceğini söylemeli halen devam ediyorsa yazmaya çocuk ozaman şikayet edip beklemeli yönetici arkadaş konuya bakar yanlış ise gereğini yapar değil ise o zaman sana göre yanlış olabilir ama forum için doğrudur o zaman sen yanılırsın ve karşındakinden özür dilersin bu ise en büyük erdemliktir
Yine aynı şekilde özellikle dini konuda ki tartışmalar var bir taraf az çokta birşeyler biliyor karşı taraftaki ise bilgisi yok bu bilgisi olmayan kişi çıkıp birşeyler yazıyor bu sefer bilgisi olan kişi kendi bildiğini yazıyor ve karşı tarafı uyarıyor bunlar iki samimi dostlar bu sefer de bilgisi olmayan kişi hemen karşı atağa geçiyor ama dostu olduğu için hakaret etmiyor ama kendi bileğini empoze etmek için atağa geçiyor bu sefer de öbürü başlıyor sonra bu tartışma hakarete sonra düşmanlığa gidiyor burda yapılması gereken düşünceni yazdıktan sonra karşı taraf atağa geçtiği zaman hemen dostuna demeli ki arkadaşım ben bu konuda düşüncemi söyledim sende kendi düşünceni söyledim ben artık bu konuda konuşmak istemiyor ki aramız bozulmasın demeli arkadaşı da tamam derse ona teşekkür etmeli bu büyük bir erdemliktir

Çok uzun oldu galiba kusura bakmayın özür dilerim
hepinize saygı ve sevgimi sunarım

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve MasteLaa

lgkg300

lgkg300

Üye
çok isabetli bir yorum olmuş kardeş parmaklarına sağlık ;)

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ, MasteLaa ve Türe
Türe

Türe

Üye
Destek verenlere teşekkürler :tebessüm: Umarız tüm forumun bu konuyu okuma şansı olur ki daha dikkatli olunur bu sayede :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve MasteLaa
cardanadam

cardanadam

Üye
konu ve bilgilendirme için :tşk: ben tartışanlara rasgeldiğimde tatlı dille uyarıyorum zaten dinlemezlerse mecburen şikayet ediyorum destek listesine benide yaz lütfen :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bizim millet kendi düşüncesini karşısındakine empoze etmek için uğraşır ona göre hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor dinlemesini bilmediğimiz için sürekli saldıran taraf olmaya meyilliyor çünkü bilgisine okadar fanatikce inanıyorki hep kendisi haklı hep kendisi biliyor karşısındaki bilmiyor düşüncesine sahip önce dinlemesini bilmeli sonra karşısındakine saygılı olmalı ben biliyorumki hatta şahit olduğum konular var burası bi forum sitesi her yaştan insan var daha çocuk yaşta olan biri çıkıp çok absurt bireşler söylüyor hemen başka biri önce ona hakaret ediyor bu sefer çocuk olan kişi ona bakmıyor yazmaya devam ediyor bu seferde hakaret eden kişi sinirleniyor başlıyor küfür etmeye şimdi çocuğun yaptığı yanlış ama bu yanlışa büyük olan iki yanlış ile katılıyor onun orda yapması ilk başta uyarması bunun yasak olduğunu yoksa şikayet edeceğini söylemeli halen devam ediyorsa yazmaya çocuk ozaman şikayet edip beklemeli yönetici arkadaş konuya bakar yanlış ise gereğini yapar değil ise o zaman sana göre yanlış olabilir ama forum için doğrudur o zaman sen yanılırsın ve karşındakinden özür dilersin bu ise en büyük erdemliktir
Yine aynı şekilde özellikle dini konuda ki tartışmalar var bir taraf az çokta birşeyler biliyor karşı taraftaki ise bilgisi yok bu bilgisi olmayan kişi çıkıp birşeyler yazıyor bu sefer bilgisi olan kişi kendi bildiğini yazıyor ve karşı tarafı uyarıyor bunlar iki samimi dostlar bu sefer de bilgisi olmayan kişi hemen karşı atağa geçiyor ama dostu olduğu için hakaret etmiyor ama kendi bileğini empoze etmek için atağa geçiyor bu sefer de öbürü başlıyor sonra bu tartışma hakarete sonra düşmanlığa gidiyor burda yapılması gereken düşünceni yazdıktan sonra karşı taraf atağa geçtiği zaman hemen dostuna demeli ki arkadaşım ben bu konuda düşüncemi söyledim sende kendi düşünceni söyledim ben artık bu konuda konuşmak istemiyor ki aramız bozulmasın demeli arkadaşı da tamam derse ona teşekkür etmeli bu büyük bir erdemliktir

Çok uzun oldu galiba kusura bakmayın özür dilerim
hepinize saygı ve sevgimi sunarım

çok güzel bir noktaya parmak bastınız evet dinlemeyi bilmiyoruz +1:good:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve Türe
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum..İnşallah herkes duyarlı olur bu konuda..Tartışmalar azalır ve kalmaz temennim budur :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Destek verenlere teşekkürler :tebessüm: Umarız tüm forumun bu konuyu okuma şansı olur ki daha dikkatli olunur bu sayede :tebessüm:

Siz Haklı Olduktan Sonra Süleyman Bize Sadece Destek Düşer :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler..
Verilen sözün arkasanda durulmasını ümit ediyorum. Destek veren arkadaşlarada teşekkürler..
Kapatılan, tartışma yapılan her konuya açıklama eklenmeketedir sebebi her ne ise belirtiyoruz ona göre kapatıyoruz.
Bir birimizin iyi yanlarından örnek alarak ve özellikle olmazsa olmazlardan olan; Kurallarımız" çerçevesinde hareket edersek herşey daha iyi olur inşallah.
Böyle umuyorum keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Türe, Dede, MrTech ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
Bundan sonra gereksiz yere tartışanlara paylaştığım uygulamaları helal etmeyeceğim ona göre :p

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
güncel

ANIL

ANIL

Admin
bugüne kadar forumda biriyle tartıştığımı hatırlamıyorum. elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. özellikle symbian bölümünde saatlerimi verdim bazı arkadaşlara hala da vermeye devam ediyorum. belki maddi olarak bir şey kazanmıyorum ama manevi olarak çok şey kazandığımı söyleyebilirim.
umarım tartışmalar son bulur. hep destek tam destek :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
bugüne kadar forumda biriyle tartıştığımı hatırlamıyorum. elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştım. özellikle symbian bölümünde saatlerimi verdim bazı arkadaşlara hala da vermeye devam ediyorum. belki maddi olarak bir şey kazanmıyorum ama manevi olarak çok şey kazandığımı söyleyebilirim.
umarım tartışmalar son bulur. hep destek tam destek :)
Tanışırız canım kardeşim eğer istersen tabii :) Ellerine ve yüreğine sağlık çalışmaların için..Desteğin için de ayrıca teşekkürler :tebessüm:

cukuleaks

Üye
Biraz relax olun yaw (h)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de konuya destek veriyorum ancak her forum gibi gene tartışmalar büyüyecektir, her türden insan var laf anlayanı anlamayanı var ve malesef baya fazlaca cahilce konuşup hiçbişey öğrenmemekte ısrarcı olanlar da. Neyseki yönetim çok iyi işliyor herkese hakettiğini veriyor ceza konusunda... Ben gene üyelere yardımcı olmaya çalışacağım çok az da olsa elimden geldiği kadar oyun/uygulama paylaşımlarıma devam edeceğim gibi de aynı zamanda telefon önerileri konusunda da herkesin isteği doğrultusunda yardım edeceğim. Şuanda tartışmalar durgun gibi umarım hep böyle gider.

• Beğen

pelın_

nolduki

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler tekrar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bir forum gezgini olarak söylüyorum; okuduğum bir çok konuda arkadaşların birbirine atfen yazmış olduğu kırıcı ve rencide edici, hatta hat safhalarda hakaret içeren bir çok mesaj gördüm.
Eh haliyle bu mesajları görünce ister istemez üzülüyoru(m)z, çünkü seviyeler o kadar düşük ki anlatamam. Velev ki bazıları arkadaşın yapmış olduğu espriyi bile yanlış anlamış. :(

Her neyse daha çok şeyler yazardım ama konu zaten ne demek istediğimizi gayet net olarak anlatıyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve HacKLess

cukuleaks

Üye
Bir forum gezgini olarak söylüyorum; okuduğum bir çok konuda arkadaşların birbirine atfen yazmış olduğu kırıcı ve rencide edici, hatta hat safhalarda hakaret içeren bir çok mesaj gördüm.
Eh haliyle bu mesajları görünce ister istemez üzülüyoru(m)z, çünkü seviyeler o kadar düşük ki anlatamam. Velev ki bazıları arkadaşın yapmış olduğu espriyi bile yanlış anlamış. :(

Her neyse daha çok şeyler yazardım ama konu zaten ne demek istediğimizi gayet net olarak anlatıyor.
Ah bide bana sor abi. Adama yardım ettim ettim sonuç olarak konudan attı. Çok kötü şeyler olabiliyor bazen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt