sbs sonuçlarım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByGolsime

Üye
    Konu Sahibi
sbs sonuçlarım :(
biliyosunuzki sbs puanına okulda puan ekliyor... Ama benden alıyor ! Bakın 6. 7. Ve 8. Sınıf sonuçlarım...
;
8. Sınıf SBS Sonuç Bilgileri Sınıf Puanı(SP*) 419,788 Sınav Puanı(SBS) 425,909 Okul 8.Sınıf En Büyük YBP
92,96 Öğrenci YBP 74,86 7. Sınıf SBS Sonuç Bilgileri Sınıf Puanı(SP*) 404,522 Sınav Puanı(SBS) 406,083 Okul 7.Sınıf En Büyük YBP
92,84 Öğrenci YBP 74,30 6. Sınıf SBS Sonuç Bilgileri Sınıf Puanı(SP*) 397,651 Sınav Puanı(SBS) 401,258 Okul 6.Sınıf En Büyük YBP
93,11 Öğrenci YBP 72,17
(bu senede 425 aldm ama okul 419a düşürdü)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrik ederim.
Bu puanları dert etme, liseyi de gözünde büyütme.

burakkk97

Üye
ders notların okul birincisine göre çok düşük demek ki

- - - Eklendi - - -

fark arttıkça puan düşer :oke:

Placebo-

Placebo-

Üye
Milli eğitim bakanlığına bir dilekçe yaz bakiym. :)

Placebo-

Placebo-

Üye

Okul müdür yardımcısının yanına gideceksin, puanının neden düştüğünü soracaksın. Eğer diploma notun düşük olduğu içinse sorun yok. Fakat bilmiyorum böyle olmamalı derse hemen orda dilekçe yazacaksınız ve kendi elinle il milli eğitim bakanlığına götüreceksin. Cevap gelecektir. Hata oluşmuş ise düzeltirler. Üstelik okul puanı kalkmıştı

furkan5800

furkan5800

Üye
431 ort okul 425 dusurdü

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu okul puanının okul sıralamasına göre ve aldığın puana göre orantıya bakıyor.Ben mesela 475 almıştım benim 1 puan yükseldi arkadaşım kaydırma yapmış 378 almıştı 19 puan artmıştı onun ki.Bu böyle.Bu aynı şekilde düşebilir.Düşmesinin nedeni SBS ile okul puanının orantısız olması.

Placebo-

Placebo-

Üye
Bu okul puanının okul sıralamasına göre ve aldığın puana göre orantıya bakıyor.Ben mesela 475 almıştım benim 1 puan yükseldi arkadaşım kaydırma yapmış 378 almıştı 19 puan artmıştı onun ki.Bu böyle.Bu aynı şekilde düşebilir.Düşmesinin nedeni SBS ile okul puanının orantısız olması.

Bu yasayı görmüştüm. İlk halinde hatta okul puanı ile sbs puanı orantısız olan kişilerin hakkında soruşturma açılacağı yaılıyordu.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bu yasayı görmüştüm. İlk halinde hatta okul puanı ile sbs puanı orantısız olan kişilerin hakkında soruşturma açılacağı yaılıyordu.
Zannetmiyorum Ezgi ablam kaydırma yapan çok kişi var soruşturma zor :)

Superfan

Superfan

Üye
Bende 8. sınıfta 492 almıştım.489 yapmıştı.Ama karne ortalamam nedense düşüktü hep.94 civarıydı.Ki okulda mersin birincisi olduğundan dolayı çok zor oldu.Ki ortalamam düştü.

Mert045

Mert045

Üye
ben 430 la girdim liseye . Sml

e.c

Üye
ezikkk :d: benim 6da 410 7de 437 8de de 470 oldu yaa abini örnek al :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ezikkk :d: benim 6da 410 7de 437 8de de 470 oldu yaa abini örnek al :d:

benim arkadaşımın dershaneden sıra arkadaşı da zamanında Türkiye 1.si olmuş, bende hava var mı?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt